Фарш з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Фарш з томатною пастою можна вважати і самостійною стравою на любителя, і соусом. Гострота і прянощі припадуть до смаку темпераментним і гарячим людям.
Простий рецепт фаршу з томатною пастою:
1. Фарш для цієї страви підійде будь-який - свинячий або яловичий, з жиром або без. Фарш смажимо на сковороді на середньому вогні для рівномірного приготування близько 15 хвилин. Потім ненадовго переставляємо на сильний вогонь для створення хрусткої скоринки.
2. Нарізаємо дві великі цибулини півкільцями, ретельно поділяємо. Натираємо одну моркву на середній тертці. Змішуємо цибулю, морква і фарш. Продовжуємо жарку 5 хвилин під закритою кришкою.
3. Настав час додати томатну пасту. Однак тут слід зазначити ряд нюансів.
a. Якщо паста густа і гостра, кладемо 2 столові ложки і доливаємо додатково 1 склянка води;
Б. Якщо паста м'яка на смак і напіврідка - викладаємо 3 столові ложки, додатково спеції (мелений чорний перець, червоний перець, сіль, часник і т.П.), доливаємо півсклянки води.
На цьому ж етапі ми ретельно перемішуємо вміст сковорідки, підсилюємо вогонь і залишаємо масу гаситися на 20 - 25 хвилин.
4. Залежно від необхідної консистенції випаровуємо певний кількості вологи і подаємо на стіл в гарячому вигляді як самостійне блюдо, або гарнір до картоплі, макаронів, гречаної каші.
Фарш з томатною пастою зігріє вас в холодний вечір, додасть енергії і бадьорості і приємно здивує своїм смаком. Сподіваюся, рецепт фаршу з томатною пастою вам сподобався
- Фарш - 450 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Вода - 100 мілілітрів
- Часник - - За смаком
- Червоний / Чорний перець- - За смаком
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
1. Фарш для цієї страви підійде будь-який - свинячий або яловичий, з жиром або без. Фарш смажимо на сковороді на середньому вогні для рівномірного приготування близько 15 хвилин. Потім ненадовго переставляємо на сильний вогонь для створення хрусткої скоринки.
2. Нарізаємо дві великі цибулини півкільцями, ретельно поділяємо. Натираємо одну моркву на середній тертці. Змішуємо цибулю, морква і фарш. Продовжуємо жарку 5 хвилин під закритою кришкою.
3. Настав час додати томатну пасту. Однак тут слід зазначити ряд нюансів.
a. Якщо паста густа і гостра, кладемо 2 столові ложки і доливаємо додатково 1 склянка води;
Б. Якщо паста м'яка на смак і напіврідка - викладаємо 3 столові ложки, додатково спеції (мелений чорний перець, червоний перець, сіль, часник і т.П.), доливаємо півсклянки води.
На цьому ж етапі ми ретельно перемішуємо вміст сковорідки, підсилюємо вогонь і залишаємо масу гаситися на 20 - 25 хвилин.
4. Залежно від необхідної консистенції випаровуємо певний кількості вологи і подаємо на стіл в гарячому вигляді як самостійне блюдо, або гарнір до картоплі, макаронів, гречаної каші.
Фарш з томатною пастою зігріє вас в холодний вечір, додасть енергії і бадьорості і приємно здивує своїм смаком. Сподіваюся, рецепт фаршу з томатною пастою вам сподобався