Бефстроганов з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне російське дотримувала, готувати яке можна по-різному: з гірчицею, зі сметаною, з овочами і так далі. В даному випадку є класичний рецепт бефстроганов з томатною пастою.
Приготувавши бефстроганов, ви побалуєте своїх близьких і навіть вимогливих гостей. Таке блюдо користується популярністю не дарма, адже його смак неповторний. Дотримуючись пошаговому рецептом, навіть початківець кулінар зможе приготувати його.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Томатна паста - 20 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 30 грам
1. Всі ми любимо смажене м'ясо, але ось готуємо по-різному. Так, бефстроганов з томатною пастою в домашніх умовах для багатьох стало традиційним блюдом. Щоб приготувати м'ясо як можна швидше, краще нарізайте його тоненькими брусочками.
2. Обсмажуємо м'ясо, а в середині смаження додаємо цибулю, нарізаний півкільцями. Смажимо яловичину до освіти легкого золотистого кольору.
3. Коли м'ясо обсмажиться, притрушуємо злегка його борошном і смажимо ще близько 5 хвилин.
4. В кінці додаємо сметану і томатну пасту, заливаємо склянкою води і тушкуємо під закритою кришкою ще близько 20 хвилин. Замість води можна додати будь-який бульйон, якщо такий є.
5. Кришкою можна і не закривати, головне, щоб м'ясо тушкувалось на слабкому вогні. Не забувайте помішувати і перед подачею дайте трохи яловичині постояти.
6. Ось така краса у нас виходить. Смачного! На гарнір можете відварити макаронні вироби, будь-яку кашу, овочі або картопля.