Паста з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Смачна страва не завжди займає багато часу. Я пропоную просте, смачне і швидке. Майже фаст-фуд (швидка їжа), але корисна і смачна.
Паста з курячим фаршем готується наступним чином. Куряче філе перемелює, обсмажуємо з цибулею, додаємо спеції і томатний соус. Пасту відварюємо до готовності і в кінці все перемішуємо.
- Куряче філе - 1 штука
- Макарони - 500 грам
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Томатний соус - 100 грам
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки. Помістити в чашу блендера. Збити до стану фаршу.
Макарони відварити в підсоленій киплячій воді.
На сковороді обсмажити цибулю. Додайте м'ясо. Швидко розмішайте. Додайте томатний соус. Гасіть все, постійно помішуючи. Додайте сіль, спеції.
Влийте трохи води. Гасіть до повної готовності. М'ясо повинно буквально плавати у воді, але не перетворюйте в суп.
Макарони вже готові. Додайте макарони в м'ясний соус. Перемішайте. Блюдо готово.
Подайте до столу гарячим.