Рецепт Паста з беконом і помідорами фото

Паста з беконом і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Макарони , Помідор , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Паста з беконом і помідорами - блюдо італійської кухні. Крім зазначених інгредієнтів, сюди в обов'язковому порядку входить базилік і твердий сир (пармезан). Блюдо готується протягом півгодини.

Опис приготування:

Паста з беконом і помідорами - просте, але дуже ситне і смачне блюдо. Свіжі помідори в ньому можете замінити на консервовані у власному соку. Вино - взагалі виключити. Якщо є можливість вибрати сорт бекону, то найкраще сюди підійде Панчетта.

  • Макаронні вироби - 400 грам (трубочки - "Пенне & Quot; )
  • Бекон - 200 грам
  • Помідори - 6-7 штук
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Біле сухе вино - 1/2 склянки
  • Курячий бульйон - 3 склянки
  • Базилік свіжий - - За смаком
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Мелений червоний перець - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Сир твердий - - За смаком (подається до страви.)
паста з беконом і помідорами - фото крок 1
1. Я купую нарізаний бекон. Тому мені залишається тільки подрібнити його на смужки. Якщо у вас великий шматок, то доведеться тонко його нарізати.
паста з беконом і помідорами - фото крок 2
2. Болгарські перці очистіть, razrezhyte Навпіл, викладіть на застелений папером деко. Випікайте протягом 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. Шкірочка повинна обвуглитися, а перчик стати м'яким. З такого перцю буде просто зняти шкірку.
паста з беконом і помідорами - фото крок 3
3. Помідори промийте і поріжте четвертинками. Часник очистіть і подрібніть.
паста з беконом і помідорами - фото крок 4
4. Бульйон нагрійте. Він повинен бути теплим.
паста з беконом і помідорами - фото крок 5
5. У невеликій кількості оливкової олії обсмажте нарізаний бекон. Як тільки бекон стане хрустким, викладіть його на паперовий рушник.
паста з беконом і помідорами - фото крок 6
6. У сковороду, де смажився бекон, додайте ще трохи оливкового масла. Обсмажте часник і помідори, помішуючи, протягом декількох хвилин до м'якості.
паста з беконом і помідорами - фото крок 7
7. До помідорів і часнику додайте вино.
паста з беконом і помідорами - фото крок 8
8. Після вина додайте пасту і добре перемішайте.
паста з беконом і помідорами - фото крок 9
9. Додайте трохи гарячого бульйону і перемішайте. Коду бульйон вбереться, додайте ще бульйону, знову перемішайте. Продовжуйте так робити, поки не виллє в пасту з овочами весь бульйон.
паста з беконом і помідорами - фото крок 10
10. Промийте і наріжте базилік. Додати пасту.
паста з беконом і помідорами - фото крок 11
11. З болгарського перцю зніміть шкірку і наріжте невеликими кубиками або смужками.
паста з беконом і помідорами - фото крок 12
12. Додайте до пасти болгарський перець і бекон.
паста з беконом і помідорами - фото крок 13
13. Перемішайте всі інгредієнти і потім на вогні ще пару хвилин.
паста з беконом і помідорами - фото крок 14
14. Подавайте макарони з беконом та помідорами порційно, прикрасивши страву свіжим листком базиліка. До страви подайте тертий пармезан. Смачного!

Схожі рецепти