Рецепт Паста з беконом і куркою фото

Паста з беконом і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка, Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви, Макаронні вироби

Рецепт пасти з беконом і куркою я побачив по телевізору в одній з кулінарних передач. Спробував приготувати - вийшло дуже смачно. Наполегливо рекомендую!

За великим рахунком, паста з куркою і беконом - це таке блюдо, в приготуванні якого неможливо заплутатися. Розбереться абсолютно кожен. Так що без зайвих слів поділюся рецептом.

Приготувати пасту з беконом і куркою я пропоную так:

1. Куряче філе наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на олії протягом 5-6 хвилин, постійно перемішуючи.

2. Відваріть макаронні вироби згідно з інструкцією на упаковці.

3. У невеликій каструльці змішайте вершки, пармезан, яйця і спеції. Перемішайте і прогрійте.

4. Додайте в соус дрібно нарізаний бекон. Продовжуйте прогрівати, перемішуючи, але немає аргументів кипіння.

5. Змішайте обсмажену курку, макаронні вироби і соус. Прогрійте протягом 1-2 хвилини на сковороді, після чого знімайте з вогню і подавайте до столу.

Смачного!

  • Бекон - 200 грам
  • Макаронні вироби - 250 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Пармезан тертий - 50 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
За великим рахунком, паста з куркою і беконом - це таке блюдо, в приготуванні якого неможливо заплутатися. Розбереться абсолютно кожен. Так що без зайвих слів поділюся рецептом.

Приготувати пасту з беконом і куркою я пропоную так:

1. Куряче філе наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на олії протягом 5-6 хвилин, постійно перемішуючи.

2. Відваріть макаронні вироби згідно з інструкцією на упаковці.

3. У невеликій каструльці змішайте вершки, пармезан, яйця і спеції. Перемішайте і прогрійте.

4. Додайте в соус дрібно нарізаний бекон. Продовжуйте прогрівати, перемішуючи, але немає аргументів кипіння.

5. Змішайте обсмажену курку, макаронні вироби і соус. Прогрійте протягом 1-2 хвилини на сковороді, після чого знімайте з вогню і подавайте до столу.

Смачного!

Схожі рецепти