Паста з беконом і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пасти з беконом і куркою я побачив по телевізору в одній з кулінарних передач. Спробував приготувати - вийшло дуже смачно. Наполегливо рекомендую!
За великим рахунком, паста з куркою і беконом - це таке блюдо, в приготуванні якого неможливо заплутатися. Розбереться абсолютно кожен. Так що без зайвих слів поділюся рецептом.
Приготувати пасту з беконом і куркою я пропоную так:
1. Куряче філе наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на олії протягом 5-6 хвилин, постійно перемішуючи.
2. Відваріть макаронні вироби згідно з інструкцією на упаковці.
3. У невеликій каструльці змішайте вершки, пармезан, яйця і спеції. Перемішайте і прогрійте.
4. Додайте в соус дрібно нарізаний бекон. Продовжуйте прогрівати, перемішуючи, але немає аргументів кипіння.
5. Змішайте обсмажену курку, макаронні вироби і соус. Прогрійте протягом 1-2 хвилини на сковороді, після чого знімайте з вогню і подавайте до столу.
Смачного!
- Бекон - 200 грам
- Макаронні вироби - 250 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Вершки - 50 мілілітрів
- Пармезан тертий - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Приготувати пасту з беконом і куркою я пропоную так:
1. Куряче філе наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на олії протягом 5-6 хвилин, постійно перемішуючи.
2. Відваріть макаронні вироби згідно з інструкцією на упаковці.
3. У невеликій каструльці змішайте вершки, пармезан, яйця і спеції. Перемішайте і прогрійте.
4. Додайте в соус дрібно нарізаний бекон. Продовжуйте прогрівати, перемішуючи, але немає аргументів кипіння.
5. Змішайте обсмажену курку, макаронні вироби і соус. Прогрійте протягом 1-2 хвилини на сковороді, після чого знімайте з вогню і подавайте до столу.
Смачного!