Паста з беконом «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна і смачна паста за італійським рецептом порадує багатьох гурманів і просто любителів смачно і цікаво поїсти. Процес приготування не займе багато часу і зусиль. Приступимо?
Хочу розповісти простий і цікавий спосіб, як приготувати пасту "карбонара" . Ніжний вершковий соус укупі з ароматним беконом робить пасту ситної і смачною. Оригінальний рецепт приготування спочатку готувався без вершків, але з ними виходить набагато смачніше, як мені здається.
- Макаронні вироби - 200 грам
- Бекон - 5 скибочок
- Яйця - 2 штуки
- Вершки високої жирності - 50 мілілітрів
- Пармезан тертий - 0, 5 склянки
- Петрушка, кріп. - За смаком
1
Бекон наріжте смужками і обсмажте на сковороді.
2
Спагеті відварити за інструкцією на упаковці.
3
Жовтки відокремте від білків. Жовтки змішайте з вершками і пармезаном. Приправити сіллю і poperčite.
4
Злийте воду зі спагеті і додайте в каструлю бекон.
5
Вилийте соус і добре перемішайте.
6
Розкладіть по порційних тарілках і посипте зеленню. Смачного!