Рецепт Паста з беконом «Карбонара» фото

Паста з беконом «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Макарони , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Оригінальна і смачна паста за італійським рецептом порадує багатьох гурманів і просто любителів смачно і цікаво поїсти. Процес приготування не займе багато часу і зусиль. Приступимо?

Опис приготування:

Хочу розповісти простий і цікавий спосіб, як приготувати пасту"Карбонара" . Ніжний вершковий соус укупі з ароматним беконом робить пасту ситної і смачною. Оригінальний рецепт приготування спочатку готувався без вершків, але з ними виходить набагато смачніше, як мені здається.

  • Макаронні вироби - 200 грам
  • Бекон - 5 скибочок
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершки високої жирності - 50 мілілітрів
  • Пармезан тертий - 0, 5 склянки
  • Петрушка, кріп. - За смаком
1
Бекон наріжте смужками і обсмажте на сковороді.
2
Спагеті відварити за інструкцією на упаковці.
3
Жовтки відокремте від білків. Жовтки змішайте з вершками і пармезаном. Приправити сіллю і poperčite.
4
Злийте воду зі спагеті і додайте в каструлю бекон.
5
Вилийте соус і добре перемішайте.
6
Розкладіть по порційних тарілках і посипте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти