Карбонара з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Класичну Карбонара з беконом також можна приготувати на новий лад. Включіть фантазію, використовуйте нові інгредієнти. Карбонара з беконом - ситне італійська страва з пасти, яєць, сиру і бекону.
Карбонара з беконом - дуже ситне блюдо. Помідорчики освіжать його і привнесуть кислинку в креязикай смак. Пасту краще вибрати фетучіні або спагетті. Панчетту можна замінити на ваш улюблений бекон. Пармезан, звичайно, дуже потрібен для цієї страви, але, якщо раптом під рукою цього сиру не виявилося, то можете замінити його на твердий сир.
Смачного!
- Макаронні вироби - 400 грам
- Панцетна беконна - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Яйця - 3 штуки
- Вершки - 1 Склянка
- Пармезан - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Помідори черрі - 10-15 штук
1. Поставте воду для пасти. Посоліть і додайте в неї чайну ложку оливкової олії. Бекон поріжте смужками. Помідори промийте і викладіть на деко, поставте їх в духовку, розігріту до 180 градусів.
2. Поставте на середній вогонь велику сковороду, викладіть в неї нарізаний бекон і прожарьте до золотистого кольору.
3. Поки помідори запікаються, а бекон шкварчить, очистіть цибулю і часник і наріжте: цибуля - кільцями, часник подрібніть.
4. Збийте яйце, вершки і тертий пармезан. Додайте чорного меленого перцю (не шкодуйте! ).
5. Коли бекон стане хрустким, виберіть його на паперову серветку. А в сковороду викладіть цибулю і часник. Лук смажте до тих пір, поки не почне карамелізуватися, помішуючи.
6. Наші помідори в духовці вже почали набувати "засмаглий" вид; як тільки помідори стануть зморщеними і злегка коричневими, витягуйте їх.
7. Паста до цього часу вже теж повинна бути готова. Виберіть її з каструлі шумівкою в сковороду до цибулі і часнику. Додайте суміш з вершків та сиру. Вогонь поставте на повільний і перемішайте. Якщо паста вбере всю рідину або здасться вам не особливо соковитою, додайте води, в якій вона варилася.
8. Додати в пасту і цибулевий бекон. Перемішайте.
9. Туди ж йдуть помідорчики.
10. Гарненько, але акуратно перемішайте.
11. Подавайте карбонара з беконом порційно, присипавши тертим пармезаном.