Рецепт Карбонара з беконом фото

Карбонара з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Макарони , Помідор , Черрі , Бекон
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви , Карбонара
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Класичну Карбонара з беконом також можна приготувати на новий лад. Включіть фантазію, використовуйте нові інгредієнти. Карбонара з беконом - ситне італійська страва з пасти, яєць, сиру і бекону.

Опис приготування:

Карбонара з беконом - дуже ситне блюдо. Помідорчики освіжать його і привнесуть кислинку в креязикай смак. Пасту краще вибрати фетучіні або спагетті. Панчетту можна замінити на ваш улюблений бекон. Пармезан, звичайно, дуже потрібен для цієї страви, але, якщо раптом під рукою цього сиру не виявилося, то можете замінити його на твердий сир.

Смачного!

  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Панцетна беконна - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершки - 1 Склянка
  • Пармезан - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Помідори черрі - 10-15 штук
карбонара з беконом - фото крок 1
1. Поставте воду для пасти. Посоліть і додайте в неї чайну ложку оливкової олії. Бекон поріжте смужками. Помідори промийте і викладіть на деко, поставте їх в духовку, розігріту до 180 градусів.
карбонара з беконом - фото крок 2
2. Поставте на середній вогонь велику сковороду, викладіть в неї нарізаний бекон і прожарьте до золотистого кольору.
карбонара з беконом - фото крок 3
3. Поки помідори запікаються, а бекон шкварчить, очистіть цибулю і часник і наріжте: цибуля - кільцями, часник подрібніть.
карбонара з беконом - фото крок 4
4. Збийте яйце, вершки і тертий пармезан. Додайте чорного меленого перцю (не шкодуйте! ).
карбонара з беконом - фото крок 5
5. Коли бекон стане хрустким, виберіть його на паперову серветку. А в сковороду викладіть цибулю і часник. Лук смажте до тих пір, поки не почне карамелізуватися, помішуючи.
карбонара з беконом - фото крок 6
6. Наші помідори в духовці вже почали набувати"засмаглий" вид; як тільки помідори стануть зморщеними і злегка коричневими, витягуйте їх.
карбонара з беконом - фото крок 7
7. Паста до цього часу вже теж повинна бути готова. Виберіть її з каструлі шумівкою в сковороду до цибулі і часнику. Додайте суміш з вершків та сиру. Вогонь поставте на повільний і перемішайте. Якщо паста вбере всю рідину або здасться вам не особливо соковитою, додайте води, в якій вона варилася.
карбонара з беконом - фото крок 8
8. Додати в пасту і цибулевий бекон. Перемішайте.
карбонара з беконом - фото крок 9
9. Туди ж йдуть помідорчики.
карбонара з беконом - фото крок 10
10. Гарненько, але акуратно перемішайте.
карбонара з беконом - фото крок 11
11. Подавайте карбонара з беконом порційно, присипавши тертим пармезаном.

Схожі рецепти