Карбонара з грибами і беконом
(покроковий рецепт з фото)
А ви любите італійську пасту? Тоді пропоную чудовий рецепт карбонара з грибами і беконом. Блюдо виходить досить таки калорійним, але дуже смачним і насиченим! Ідеально для обіду / вечері.
Перед вами - простий рецепт приготування карбонара з грибами і беконом. Окремо обсмажте бекон. Також обсмажте цибулю з грибами і вершками до загустіння. Змішайте підготовлені інгредієнти зі звареної пастою, додайте збиті з сиром яйця, прикрасьте блюдо базиліком. Хай щастить!
- Спагеті - 400 грам
- Вершки - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сир "пармезан" - 50 грам
- Печериці - 10 штук
- Бекон - 100 грам
- Базилік - За смаком
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Яйця перепелині - 8 штук
Кип'ятимо воду у великій каструлі. Тим часом нарізаємо кубиками бекон, подрібнюємо цибулю. Печериці розрізаємо на 4 частини, сир натираємо на тертці. Яйця вбиваємо в чашку.
На оливковій олії обсмажуємо бекон. Потім витягуємо його на тарілку і обсмажуємо в маслі, що залишилося цибулю до прозорості.
Додаємо гриби, обсмажуємо кілька хвилин. Також кладемо роздавлений часник.
Вливаємо вершки, доводимо до кипіння й тушкуємо на повільному вогні до загусання. Сіль за смаком.
У киплячій воді варимо спагетті (на хвилину менше, ніж вказано на упаковці).
Відкидаємо спагетті на друшляк, щоб стекла вода. Потім змішуємо пасту з вершковим соусом, додаємо бекон і збиті з половиною тертого сиру яйця. Перемішуємо і прикрашаємо листям базиліка і сиром, що залишився. Смачного!