Рецепт Карбонара з грибами і беконом фото

Карбонара з грибами і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Гриби , Мал , Печериці , Бекон
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви любите італійську пасту? Тоді пропоную чудовий рецепт карбонара з грибами і беконом. Блюдо виходить досить таки калорійним, але дуже смачним і насиченим! Ідеально для обіду / вечері.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування карбонара з грибами і беконом. Окремо обсмажте бекон. Також обсмажте цибулю з грибами і вершками до загустіння. Змішайте підготовлені інгредієнти зі звареної пастою, додайте збиті з сиром яйця, прикрасьте блюдо базиліком. Хай щастить!

  • Спагеті - 400 грам
  • Вершки - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сир"Пармезан" - 50 грам
  • Печериці - 10 штук
  • Бекон - 100 грам
  • Базилік - За смаком
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Яйця перепелині - 8 штук
карбонара з грибами і беконом - фото крок 1
Кип'ятимо воду у великій каструлі. Тим часом нарізаємо кубиками бекон, подрібнюємо цибулю. Печериці розрізаємо на 4 частини, сир натираємо на тертці. Яйця вбиваємо в чашку.
карбонара з грибами і беконом - фото крок 2
На оливковій олії обсмажуємо бекон. Потім витягуємо його на тарілку і обсмажуємо в маслі, що залишилося цибулю до прозорості.
карбонара з грибами і беконом - фото крок 3
Додаємо гриби, обсмажуємо кілька хвилин. Також кладемо роздавлений часник.
карбонара з грибами і беконом - фото крок 4
Вливаємо вершки, доводимо до кипіння й тушкуємо на повільному вогні до загусання. Сіль за смаком.
карбонара з грибами і беконом - фото крок 5
У киплячій воді варимо спагетті (на хвилину менше, ніж вказано на упаковці).
карбонара з грибами і беконом - фото крок 6
Відкидаємо спагетті на друшляк, щоб стекла вода. Потім змішуємо пасту з вершковим соусом, додаємо бекон і збиті з половиною тертого сиру яйця. Перемішуємо і прикрашаємо листям базиліка і сиром, що залишився. Смачного!

Схожі рецепти