Паста з беконом і вершками
(покроковий рецепт з фото)
Готую таку пасту вже дуже давно, і кожен раз вона вдається на славу. Розповім, як приготувати пасту з беконом і вершками. Страва смачна, ситне і підходить для всієї родини на кожен день.
Можна використовувати будь-який вид пасти, у мене були ось такі бантики, які ще називають метеликами. Готується паста дуже швидко, тому вам не доведеться довго возитися біля плити. До столу пасту подають гарячою. Соус можна приготувати заздалегідь, а потім розігріти, а ось пасту краще відварити безпосередньо перед подачею на стіл.
- Макаронні вироби - 450 грам
- Бекон - 200 грам
- Гриби - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Пармезан - 150 грам
- Вершки - 300 мілілітрів (жирні)
- Сіль, перець - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
1
Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк і промийте.
2
На сковороді або в духовці підсмажте бекон, дістаньте його і розламайте або поріжте на дрібні шматочки.
3
Наріжте дрібно гриби і часник, обсмажте їх на жирі від бекону.
4
У сковороду до грибів і часнику викладіть пасту, тертий пармезан і бекон, залийте все вершками і посоліть, поперчіть.
5
Готуйте до утворення густої маси, потім викладіть в тарілки, прикрасьте пір'ям зеленого лука і подавайте до столу.