Паста з авокадо і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Я, звичайно, знала, що паста буває різною, але цей варіант зміг мене здивувати. Ніколи б не подумала, що два головних продукту можуть так вдало з'єднатися. Вийшло свіжо і незвично.
Смак, який вийшов, складно з чимось порівняти. Кисло-солодкий з вершковим відтінком, і це при тому, що блюдо є основним, НЕ десерт. Думаю, що вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати пасту з авокадо і помідорами. Також свою роботу тут робить базилік і грецький йогурт.
- Спагеті - 250 грам
- Помідор черрі - 100 грам
- Базилік - 30 грам
- Авокадо - 1 штука
- Грецький йогурт - 2 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
1. Спочатку відваріть в підсоленій воді спагетті до стану "альденте" .
2. В цей час займіться авокадо. М'якоть витягніть ложкою з шкірки. Потім перетріть її виделкою або блендером в кашку.
3. Потім всипте до авокадо йогурт, сіль і часник. Ретельно перемішайте.
4. Далі перекладіть спагетті на сковороду, додайте соус з авокадо. Помішуючи, нагрійте пасту до теплого стану.
5. Наріжте крупно базилік, а помідори розділіть на половинки. Додайте їх до основних інгредієнтів.
6. Подавайте пасту в гарячому вигляді. Всипте сіль за смаком. Смачного!