Паста з хеком і скибочками авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пасти з хеком і скибочками авокадо. Відмінне поєднання пасти, риби і плодів авокадо.
Для приготування пасти з хеком по даним рецептом використовуються такі інгредієнти як: файл Хека, мука, кріп, макаронні вироби, соус томатний, рослинне масло і авокадо. Виходить ситне і дуже смачна страва.
- Муки - 6 Ст. Ложок
- Файл Хека - 400 грам
- Авокадо - 1 штука
- Томатний соус - 10 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Макаронні вироби - 200 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - для смаження - За смаком
- Рубаний зелений кріп - 1 Ст. Ложка
1. У каструлю наливаємо води, ставимо на вогонь. Протягом десяти хвилин в киплячій воді (воду підсолити) відварюємо пасту, відкинути на друшляк і викласти на блюдо.
2. Холодною проточною водою гарненько промити філе хека, обсушити серветкою або рушником, і тонкими скибочками його порізати. Філе посипаємо меленим чорним перцем, тепер сіллю, а після в борошні гарненько обвалюють.
3. У розігрітій сковороді (масло рослинне) обсмажуємо з обох сторін філе хека.
4. Тепер в сковороду з рибою додати томатний соус, прогріти і добре перемішати. Промити в проточній воді авокадо, вийняти кісточку, і вздовж, скибочками, порізати м'якоть.
5. Перемішати скибочки авокадо з вмістом сковороди, і на блюдо з відвареної пастою викласти.
6. Рубаною зеленню кропу посипати. Блюдо готово. Подаємо.