Рецепт Паровий рулет з хеком і овочами фото

Паровий рулет з хеком і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Хек
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Страви на пару

Легке і смачне блюдо з хека. Я люблю готувати на пару, завдяки харчовій плівці всередині рулету залишається сік, і після повного охолодження рулет ніколи не буде сухим. Пробуйте!

Ділюся з вами рецептом дуже смачного рулету, читайте і записуйте, як приготувати "паровий рулет з хека з овочами" . Навіть якщо у вас немає пароварки, це не означає, що сім'я залишиться без смачненького, рулет можна приготувати просто в каструлі з водою. Зробіть все по моїй інструкції, але помістіть рулет не в пароварку, а в каструлю з киплячою водою, збільште трохи час варіння. А далі - за рецептом. Пробуйте!

  • Хек - 700 грам
  • Зелений горошок - 80 грам
  • Морква - 1 штука (невелика)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 1
1. Підготуйте продукти для рулету. Рибу заздалегідь дістаньте з морозилки, повільно розморозити при кімнатній температурі.
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 2
2. Очистіть овочі. Дрібно поріжте. Обсмажте цибулю і моркву на рослинному маслі до золотистого кольору.
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 3
3. Якщо горошок заморожений (як у мене), то залийте його окропом на одну хвилину, після чого обдайте крижаною водою, щоб зберегти колір.
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 4
4. Відокремте м'ясо від кісток і шкіри, подрібніть.
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 5
5. З'єднайте рибний фарш зі смаженими овочами, горошком, манкою, яйцем, рубаним часником і сіллю. Перемішайте добре фарш, залиште на 15 хвилин.
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 6
6. На столі розстеліть харчову плівку, викладайте фарш, трохи відступивши від краю. У мене вийшло 2 ковбаски.
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 7
7. Оберніть ковбаску харчовою плівкою кілька разів, закріпіть кінці ( я пов'язую їх ниткою).
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 8
8. Готуйте рулет на пару протягом 30 хвилин, після чого остудіть і приберіть в холодильник на 2 годину.
паровий рулет з хеком і овочами - фото крок 9
9. Поріжте шматочками і на стіл! пробуйте!

Схожі рецепти