Паровий рулет з хеком і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Легке і смачне блюдо з хека. Я люблю готувати на пару, завдяки харчовій плівці всередині рулету залишається сік, і після повного охолодження рулет ніколи не буде сухим. Пробуйте!
Ділюся з вами рецептом дуже смачного рулету, читайте і записуйте, як приготувати "паровий рулет з хека з овочами" . Навіть якщо у вас немає пароварки, це не означає, що сім'я залишиться без смачненького, рулет можна приготувати просто в каструлі з водою. Зробіть все по моїй інструкції, але помістіть рулет не в пароварку, а в каструлю з киплячою водою, збільште трохи час варіння. А далі - за рецептом. Пробуйте!
- Хек - 700 грам
- Зелений горошок - 80 грам
- Морква - 1 штука (невелика)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Підготуйте продукти для рулету. Рибу заздалегідь дістаньте з морозилки, повільно розморозити при кімнатній температурі.
2. Очистіть овочі. Дрібно поріжте. Обсмажте цибулю і моркву на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Якщо горошок заморожений (як у мене), то залийте його окропом на одну хвилину, після чого обдайте крижаною водою, щоб зберегти колір.
4. Відокремте м'ясо від кісток і шкіри, подрібніть.
5. З'єднайте рибний фарш зі смаженими овочами, горошком, манкою, яйцем, рубаним часником і сіллю. Перемішайте добре фарш, залиште на 15 хвилин.
6. На столі розстеліть харчову плівку, викладайте фарш, трохи відступивши від краю. У мене вийшло 2 ковбаски.
7. Оберніть ковбаску харчовою плівкою кілька разів, закріпіть кінці ( я пов'язую їх ниткою).
8. Готуйте рулет на пару протягом 30 хвилин, після чого остудіть і приберіть в холодильник на 2 годину.
9. Поріжте шматочками і на стіл! пробуйте!