Паста з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ситна і корисна, з оригінальним смаком, паста з авокадо робиться дуже швидко. Відмінне рішення для того, щоб швидко приготувати з неї бутерброди на сніданок або на випадок, якщо нагрянули гості.
Авокадо - дуже поживний і корисний плід. З нього можна приготувати безліч страв. Але найпростіше і швидке рішення - це приготувати пасту з авокадо. Рецепт приготування надзвичайно простий, і він перед вами. Подаємо до столу пасту з авокадо з тостами з чорного або білого хліба, з чіпсами з лаваша або картоплі.
- Авокадо - 1 штука
- Лимонний сік - 2-3 чайних ложок
- Відварене куряче філе - 100 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
- Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Ставимо відварюватися курячу грудку до готовності. Розрізаємо авокадо навпіл, видаляємо кісточку і акуратно виймаємо м'якоть. Дуже зручно це робити ложкою.
Видавимо сік з лимона і відразу ж поллємо м'якоть авокадо, щоб не потемніла.
Якщо вам попався стиглий авокадо, м'якоть можна легко пом'яти виделкою. Якщо ж авокадо твердоват, можна скористатися блендером.
Відварене куряче філе дрібно-дрібно нарізаємо.
Додаємо до пюре з авокадо нарізане куряче м'ясо, майонез. Додаємо пропущений через чеснокодавку часник. Перемішуємо і солимо за смаком.
Паста з авокадо готова. Для подачі гостям можна використовувати залишилися скоринки від плоду, вийде оригінально.