Паста з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Чудове блюдо всього за якихось 15-20 хвилин хочу запропонувати вам на замітку. Любіть макарони? Тоді ця ідея, як приготувати пасту з креветками і авокадо, вам обов'язково сподобається. Запам'ятовуйте!
Це просте, але в той же час смачне і дуже вишукану страву стане відмінним варіантом для обіду або вечері. Сирний соус з авокадо - ідеальна добавка, яка підкреслить смак макаронів і морепродуктів. Спробувати однозначно варто!
- Авокадо - 1 штука
- Пармезан - 50 грам
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Макарони - 450 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Креветки - 450 грам
- Зелень - За смаком (для подачі)
1. Воду доведіть до кипіння в каструлі, посоліть за смаком і викладіть макарони.
2. Авокадо очистіть від кісточки, м'якоть викладіть в чашу блендера. Додайте сік лимона і пармезан.
3. На сковороді розігрійте вершкове масло. Викладіть подрібнений часник і обсмажуйте пару хвилин.
4. Викладіть очищені креветки і обсмажуйте 3-4 хвилини, помішуючи. В кінці додайте сіль, перець і зелень.
5. Додайте на сковороду готові макарони і соус з авокадо. Акуратно перемішайте і подавайте до столу.