Бефстроганов з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, що приготувати з фаршу, то цей рецепт вам на допомогу. Сьогодні багато хто готує бефстроганов з фаршу в домашніх умовах, оскільки процес не займає багато часу.
Приготувати бефстроганов з фаршу в домашніх умовах можна всього а годину. Якщо у вас є вже готовий фарш, то часу піде ще менше. Поки обсмажується м'ясо з цибулею, можна приготувати гарнір. При подачі притрусіть страву зеленню і сиром твердих сортів.
- Фарш - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Спагеті - 150 грам
1. Нам знадобитися свинячо-яловичий фарш. Якщо є можливість - приготуйте його самі, А якщо ні - купуйте вже готовий. Краще, якщо він буде середнього помелу.
2. Нарізаємо дрібно цибулю, а тим часом відправляємо фарш на сковороду. Постійно помішувати м'ясо і в середині смаження відправляємо до нього цибулю.
3. Смажимо фарш з цибулею і постійно помішувати. Солимо і перчимо до смаку і за бажанням можна додати трохи томатної пасти.
4. Поки смажиться м'ясо можна відварити спагетті. Я зазвичай до такого м'яса готую саме макаронні вироби.
5. Коли фарш буде готовий, відправляємо на сковороду відварену пасту і все перемішуємо. Можна зробити і навпаки: подарувавши фарш з цибулею відправити його в ємність з гарніром. Прикрасити можна сиром і зеленню.