Бефстроганов з баранини
(покроковий рецепт з фото)
У вас є баранина і ви не знаєте, що з неї приготувати? Тоді спробуйте зробити бефстроганов з баранини в домашніх умовах - чудове блюдо, яке вразить своїм смаком.
Для всіх любителів баранини цей класичний рецепт. Приготоване м'ясо по ньому не залишить нікого байдужим і дозволить насолодитися природним смаком. На гарнір можете вибрати все, що завгодно - по вашим перевагам. Раджу відварити на гарнір будь-яку кашу або картопляне пюре. Ще один секрет, щоб пом'якшити аромат баранини (для тих, хто не любить його) - додайте під час смаження м'яса 50 грам червоного вина і дайте йому випаруватися.
- Баранина - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 1 щіпка
- Вино червоне - 50 грам
- Томатна паста - 20 грам
- Сало - 300 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, приправи - За смаком
1. Коли я бралася за приготування цієї страви, мені був цікавий кінцевий результат. Можу сказати, що бефстроганов з баранини в домашніх умовах - це дуже смачне і незвичайне блюдо, яке доповнено приправами, вином, салом і часником. Це поєднання неймовірне і приголомшливе.
2. Нарізаємо наше м'ясо соломкою середнього розміру.
3. Відправляємо його смажитися на рослинній олії. В середині смаження додаємо цибулю, солимо і перчимо до смаку.
4. Окремо я зазвичай пересмажую сало з часником і цибулею, а потім вже відправляю до м'яса. Так зробила і в цей раз.
5. Притрушуємо борошном. Зазвичай борошна буде потрібно не більше двох пучок.
6. Тушкуємо до готовності м'яса при закритій кришці. При необхідності воду можна підливати і не забудьте зменшити максимально вогонь. Додайте спеції і тушкуйте м'ясо до готовності.