Рецепт Бефстроганов з баранини фото

Бефстроганов з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У вас є баранина і ви не знаєте, що з неї приготувати? Тоді спробуйте зробити бефстроганов з баранини в домашніх умовах - чудове блюдо, яке вразить своїм смаком.

Опис приготування:

Для всіх любителів баранини цей класичний рецепт. Приготоване м'ясо по ньому не залишить нікого байдужим і дозволить насолодитися природним смаком. На гарнір можете вибрати все, що завгодно - по вашим перевагам. Раджу відварити на гарнір будь-яку кашу або картопляне пюре. Ще один секрет, щоб пом'якшити аромат баранини (для тих, хто не любить його) - додайте під час смаження м'яса 50 грам червоного вина і дайте йому випаруватися.

  • Баранина - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1 щіпка
  • Вино червоне - 50 грам
  • Томатна паста - 20 грам
  • Сало - 300 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль, приправи - За смаком
бефстроганов з баранини - фото крок 1
1. Коли я бралася за приготування цієї страви, мені був цікавий кінцевий результат. Можу сказати, що бефстроганов з баранини в домашніх умовах - це дуже смачне і незвичайне блюдо, яке доповнено приправами, вином, салом і часником. Це поєднання неймовірне і приголомшливе.
бефстроганов з баранини - фото крок 2
2. Нарізаємо наше м'ясо соломкою середнього розміру.
бефстроганов з баранини - фото крок 3
3. Відправляємо його смажитися на рослинній олії. В середині смаження додаємо цибулю, солимо і перчимо до смаку.
бефстроганов з баранини - фото крок 4
4. Окремо я зазвичай пересмажую сало з часником і цибулею, а потім вже відправляю до м'яса. Так зробила і в цей раз.
бефстроганов з баранини - фото крок 5
5. Притрушуємо борошном. Зазвичай борошна буде потрібно не більше двох пучок.
бефстроганов з баранини - фото крок 6
6. Тушкуємо до готовності м'яса при закритій кришці. При необхідності воду можна підливати і не забудьте зменшити максимально вогонь. Додайте спеції і тушкуйте м'ясо до готовності.

Схожі рецепти