Бефстроганов з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачна і ніжна варіація бефстроганов з яловичини в мультиварці в домашніх умовах! Дуже ніжне м'ясо виходить, а цього від жестковатой яловичини буває домогтися складно, правда? пробуємо!
Звичайно, я не стану стверджувати, що це класичний рецепт бефстроганов з яловичини в мультиварці. Хоча б тому, що очевидно, що сам граф Строганов не мав можливості ознайомитися з таким чудом техніки, як мультиварка. Але я так думаю, це не страшно, - адже ми-то з нею знайомі, а значить і рецепт приготування бефстроганов з яловичини в мультиварці має місце бути! сподіваюся, вам мій варіант цього відомого страви сподобається!
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо шматочками, натираємо з усіх боків кожен шматок гірчицею і даємо постояти 10-20 хвилин.
2. Складаємо яловичину в чашу мультиварки. Додамо подрібнену цибулю. В режимі "жарка" виставимо таймер на 20 хвилин.
3. Змішаємо в окремому посуді сметану, томатну пасту і всілякі спеції за смаком. Додамо, коли м'ясо вже гарненько підрум'яниться. Заливаємо водою і виставимо в режимі "гасіння" два години.
4. От і все! Ваш бефстроганов готовий!