Бефстроганов з яловичини зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Бефстроганов все готують по різному. Пропоную вас свій варіант приготування цього знаменитого блюда. М'ясо виходить надзвичайно ніжним і соковитим. Блюдо поєднується з різними гарнірами.
Готуємо бефстроганов з яловичини зі сметаною в домашніх умовах. З інгредієнтів вам знадобиться: говяжа вирізка, цибуля, крем, томатна паста, мука, петрушка, вершкове масло, сіль і перець. Блюдо подається до столу гарячим! На гарнір добре підходить картопляне пюре. Хай щастить!
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 150 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте і очистіть.
Яловичину відбиваємо і нарізаємо тонкими, довгими смужками поперек волокон. Обваляйте кожен шматочок у борошні.
Обсмажуємо м'ясо на вершковому маслі з двох сторін. Смажимо на сильному вогні, приблизно 3-4 хвилини. Солимо і перчимо.
Окремо обсмажуємо цибулю, додаємо сметану і томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 2 хвилини.
Викладаємо до цибулі м'ясо і тушкуємо на середньому вогні 5-10 хвилин (для молодого м'яса), потім знімаємо з вогню і даємо настоятися під кришкою 20 хвилин. Якщо ж м'ясо після обсмажування жестковатое, слід трохи довше його загасити з цибулею і соусом приблизно 20-30 хвилин.
Бефстроганов подавати гарячим, прикрасивши зеленню. Смачного!