Бефстроганов зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Бефстроганов зі сметаною - це не тільки неймовірно смачне і ніжне, але і вельми ситне блюдо. Воно підійде для щільного обіду або вечері, і може подаватися окремо або з будь-яким гарніром.
Рецептів бефстроганов зі сметаною існує чимало. Багато з них дуже складні в приготуванні і займають велику кількість часу. Але тільки не цей. Даний рецепт під силу навіть новачкові кулінарної майстерності.
- Яловичина - 600 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 200 грам
- Гірчиця в зернах - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. При наявності всіх необхідних інгредієнтів, цей блюдо дійсно досить просто і швидко приготувати.
2. Рецепт приготування бефстроганов зі сметаною починається з обсмажування м'яса. На сковороду налити рослинне масло і розігріти. Яловичину вимити, обсушити і нарізати тонкими смужками. Надіслати м'ясо на сковороду і обсмажити кілька хвилин до скориночки. Найкраще робити це в 2-3 заходу, щоб яловичина була в один шар. Коли м'ясо обсмажиться, дістати з сковороди і відкласти.
3. Коли все м'ясо обсмажити, на сковороду додати вершкове масло і розтопити. Тим часом вимити і порізати тонкими пластинками гриби. Надіслати на сковороду і смажити до золотистого кольору.
4. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду до грибів і смажити до золотистого кольору. Потім додати сметану і бульйон.
5. Надіслати на сковороду раніше обсмажене м'ясо. Додати гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і тушкувати до повної готовності. Перед подачею бефстроганов зі сметаною в домашніх умовах прикрасити свіжою зеленню.