Бефстроганов з індички зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Приготований з індички бефстроганов виходить дивовижно смачним! Ніжні шматочки м'яса гасяться в сметанному соусі, а потім подаються до столу з гарніром (картопля, гречка або рис). Чудовий вечерю!
До вашої уваги - простий рецепт приготування бефстроганова з індички зі сметаною. Окремо обсмажуємо індичку до красивого золотистого кольору. На іншій сковороді смажимо цибулю, а потім тушкуємо його в сметанному соусі та спеціях. Змішуємо інгредієнти і тушкуємо ще деякий час під кришкою. На гарнір у мене - картопля. Хай щастить!
- Філе індички - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 1/2 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Філе індички нарізаємо тонкими і довгими брусочками. Обсмажуємо 3-4 хвилини на рослинному маслі.
Філе швидко покривається красивою золотистою скоринкою.
На іншій сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю до прозорості. Додаємо сметану, змішану з борошном, сіль і перець, все ретельно перемішуємо. Доводимо соус до слабкого булькання, додаємо індичку і тушкуємо під кришкою ще кілька хвилин.
Готовий бефстроганов присипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу. Смачного!