Бефстроганов з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого смачнішого для обіду або вечері, ніж ароматний і соковитий бефстроганов, і сьогодні я пропоную вам приготувати його з м'яса курки за допомогою мультиварки - швидко, просто і неймовірно смачно.
Взагалі-то, бефстроганов завжди був для мене найсмачнішою і простим способом приготування будь-якого м'яса. Ну а якщо вже багато хто з вас вже встигли обзавестися сучасною технікою для кухні, я хочу розповісти, як зробити бефстроганов з курки в мультиварці. Склад і спосіб приготування тут залишається колишнім, але ось тільки робити це блюдо в мультиварці, чесно кажучи, набагато простіше і зручніше, ніж на плиті. А смак у м'яса з цим простим рецептом бефстроганова з курки в мультиварці як і в класичному варіанті виходить чудовий, спробуйте самі.
- Куряче філе - 600-700 грам
- Крем 15% - 180-200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершкове масло - 40-50 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку ми промиваємо філе і висушуємо його на рушник, потім нарізаємо м'ясо на довгасті смужки і злегка відбиваємо його.
Відбите м'ясо викладаємо в чашу мультиварки.
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями або трохи дрібніше.
Відправляємо його в мультиварку до м'яса.
Додаємо в чашу вершкове масло, включаємо режим "жарка" з 25 хвилин.
Обсмажуємо м'ясо з цибулею, час від часу помішуючи його.
Приблизно через 10 хвилин після початку роботи режиму, в чашу необхідно викласти сметану, додати спеції і сіль за смаком.
Перемішуємо все і готуємо м'ясо, поки режим не закінчиться.
В результаті мяско виходить дуже ніжне і соковите, а гарнір до нього підійде абсолютно будь-який. Смачного!