Бефстроганов з курки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблений бефстроганов готують по-різному, як правило, використовуючи яловичу вирізку. Що ж робити, якщо немає яловичини? Пропоную замінити яловичину курячим філе, блюдо виходить дуже смачним!
Перед вами - простий рецепт приготування бефстроганова з курки з грибами. Лук обсмажується з грибами і м'ясом, а потім все гаситься в вершках, з додаванням спецій і борошна. Блюдо подається до столу з гарніром - вареними макаронами. Гарного вам дня!
- Куряче філе - 250 грам
- Печериці - 120 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Цибулю нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості.
Гриби нарізаємо тонкими скибочками. Додаємо до цибулі, смажимо ще 3-4 хвилини.
Кладемо порізане куряче філе.
Обсмажуємо все до готовності.
Додаємо 1 ç.l. Борошна, вершки і спеції. Перемішуємо і готуємо на повільному вогні, під кришкою. Приблизно 5 хвилин.
Подаємо бефстроганов з гарніром, в даному випадку - з макаронами. Смачного!