Рецепт Бефстроганов з курки з грибами фото

Бефстроганов з курки з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе , Гриби
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Всіма улюблений бефстроганов готують по-різному, як правило, використовуючи яловичу вирізку. Що ж робити, якщо немає яловичини? Пропоную замінити яловичину курячим філе, блюдо виходить дуже смачним!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування бефстроганова з курки з грибами. Лук обсмажується з грибами і м'ясом, а потім все гаситься в вершках, з додаванням спецій і борошна. Блюдо подається до столу з гарніром - вареними макаронами. Гарного вам дня!

  • Куряче філе - 250 грам
  • Печериці - 120 грам
  • Цибуля ріпчаста - 80 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
бефстроганов з курки з грибами - фото крок 1
Цибулю нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості.
бефстроганов з курки з грибами - фото крок 2
Гриби нарізаємо тонкими скибочками. Додаємо до цибулі, смажимо ще 3-4 хвилини.
бефстроганов з курки з грибами - фото крок 3
Кладемо порізане куряче філе.
бефстроганов з курки з грибами - фото крок 4
Обсмажуємо все до готовності.
бефстроганов з курки з грибами - фото крок 5
Додаємо 1 ç.l. Борошна, вершки і спеції. Перемішуємо і готуємо на повільному вогні, під кришкою. Приблизно 5 хвилин.
бефстроганов з курки з грибами - фото крок 6
Подаємо бефстроганов з гарніром, в даному випадку - з макаронами. Смачного!

Схожі рецепти