Бефстроганов з свинини з грибами
(покроковий рецепт з фото)
В даному рецепті для приготування бефстроганова використовується свинина і печериці. М'ясо гаситься з грибами в вершках. Особливу вишуканість надають солоні огірки, привносячи в блюдо кислинку.
До вашої уваги - простий рецепт приготування бефстроганова зі свинини з грибами. Свинина, печериці, вершки - дуже гарне поєднання для бефстроганова. І ще солоний огірок, який надає страві кислинку.
На гарнір підходить картопляне пюре або рис. Хай щастить!
- Свинина - 500 грам
- Печериці - 200 грам
- Огірки солені - 2 штуки
- Вершки - 400 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
- Спеції - За смаком
Свинину нарізаємо тонкою соломкою.
Подрібнюємо цибулю. Гриби ріжемо тонкими пластинками.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і гриби до м'якості.
Дрібно нарізаємо огірки.
Додаємо огірки на сковороду, перемішуємо і смажимо ще 10 хвилин.
Вливаємо вершки, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні під кришкою, приблизно 30 хвилин.
В кінці додаємо подрібнену зелену цибулю і спеції. Перемішуємо і знімаємо з вогню.
Смачного!