Рецепт Бефстроганов з свинини з вершками фото

Бефстроганов з свинини з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Ніжні шматочки свинячого м'яса гасяться в густих вершках, в результаті виходить знаменитий бефстроганов! Страву подають до столу разом з гарніром, як правило - картопляним пюре, гречкою або рисом.

Опис приготування:

Приготуємо бефстроганов з свинини з вершками в домашніх умовах. Якщо у вас немає вершків, замініть їх сметаною, маємо отримати смачно! Готовий бефстроганов подають до столу з картопляним гарніром, гречкою або рисом. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!

  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1, 5 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів (жирні)
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Аджика суха - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
бефстроганов з свинини з вершками - фото крок 1
Свинину нарізаємо тонким смужками, цибулю ріжемо півкільцями. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі, потім додаємо цибулю і смажимо ще 10 хвилин.
бефстроганов з свинини з вершками - фото крок 2
Вершки змішайте з борошном і додайте до м'яса. Ретельно все перемішайте. Сіль і інші спеції за смаком.
бефстроганов з свинини з вершками - фото крок 3
Гасіть на повільному вогні під кришкою, близько 10 хвилин.
бефстроганов з свинини з вершками - фото крок 4
Готово!
бефстроганов з свинини з вершками - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти