Бефстроганов з свинини з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні шматочки свинячого м'яса гасяться в густих вершках, в результаті виходить знаменитий бефстроганов! Страву подають до столу разом з гарніром, як правило - картопляним пюре, гречкою або рисом.
Приготуємо бефстроганов з свинини з вершками в домашніх умовах. Якщо у вас немає вершків, замініть їх сметаною, маємо отримати смачно! Готовий бефстроганов подають до столу з картопляним гарніром, гречкою або рисом. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!
- Свинина - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1, 5 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів (жирні)
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Аджика суха - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Свинину нарізаємо тонким смужками, цибулю ріжемо півкільцями. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі, потім додаємо цибулю і смажимо ще 10 хвилин.
Вершки змішайте з борошном і додайте до м'яса. Ретельно все перемішайте. Сіль і інші спеції за смаком.
Гасіть на повільному вогні під кришкою, близько 10 хвилин.
Готово!
Смачного!