Рецепт Бефстроганов з свинини в мультиварці фото

Бефстроганов з свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Замість того щоб просто смажити м'ясо, краще приготуйте соковитий бефстроганов з свинини в мультиварці, це зажадає не так багато часу і продуктів, зате блюдо вийде відмінна, я вам обіцяю.

Опис приготування:

Якщо у вас в холодильнику знайдеться невеликий шматочок карбонаду, то найсмачніше, що можна з нього приготувати, це зробити бефстроганов з свинини в мультиварці в домашніх умовах. Якщо чесно, то знайти більш просте і легке в приготуванні блюдо важкувато, адже все що вам потрібно зробити тут, це швиденько обсмажити мяско, а потім згасити його в соусі. На гарнір до такого м'яса підійде картопля, Мал, макарони або гречка, так що зробити відмінний вечеря з цим простим рецептом бефстроганова зі свинини в мультиварці не складе особливих труднощів.

  • Свинина - 500 грам (карбонад)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Паста томатна - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
бефстроганов з свинини в мультиварці - фото крок 1
Отже, ретельно промиваємо карбонад під проточною водою і витираємо його за допомогою паперових серветок, нарізаємо свинину на невеликі бруски. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим «Жарка», обсмажуємо м'ясо, періодично помішуючи його, протягом 7-8 хвилин.
бефстроганов з свинини в мультиварці - фото крок 2
Коли свинина покриється ароматної рум'яною скоринкою, посипаємо її спеціями, солимо і викладаємо в чашу нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Перемішуємо все і смажимо на тому ж режимі ще 2-3 хвилини.
бефстроганов з свинини в мультиварці - фото крок 3
Режим «Жарка» вимикаємо і викладаємо в чашу мультиварки сметану, томатну пасту, насипаємо борошно, вливаємо склянку води, перемішуємо все, щоб не залишилося борошняних грудочок, і солимо соус за смаком. Вибираємо в мультиварці режим «Гасіння», встановлюємо час 25 хвилин і готуємо бефстроганов під кришкою.
бефстроганов з свинини в мультиварці - фото крок 4
Почувши звуковий сигнал, можна відкривати кришку і подавати готову страву до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти