Бефстроганов з свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Замість того щоб просто смажити м'ясо, краще приготуйте соковитий бефстроганов з свинини в мультиварці, це зажадає не так багато часу і продуктів, зате блюдо вийде відмінна, я вам обіцяю.
Якщо у вас в холодильнику знайдеться невеликий шматочок карбонаду, то найсмачніше, що можна з нього приготувати, це зробити бефстроганов з свинини в мультиварці в домашніх умовах. Якщо чесно, то знайти більш просте і легке в приготуванні блюдо важкувато, адже все що вам потрібно зробити тут, це швиденько обсмажити мяско, а потім згасити його в соусі. На гарнір до такого м'яса підійде картопля, Мал, макарони або гречка, так що зробити відмінний вечеря з цим простим рецептом бефстроганова зі свинини в мультиварці не складе особливих труднощів.
- Свинина - 500 грам (карбонад)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Паста томатна - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, ретельно промиваємо карбонад під проточною водою і витираємо його за допомогою паперових серветок, нарізаємо свинину на невеликі бруски. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим «Жарка», обсмажуємо м'ясо, періодично помішуючи його, протягом 7-8 хвилин.
Коли свинина покриється ароматної рум'яною скоринкою, посипаємо її спеціями, солимо і викладаємо в чашу нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Перемішуємо все і смажимо на тому ж режимі ще 2-3 хвилини.
Режим «Жарка» вимикаємо і викладаємо в чашу мультиварки сметану, томатну пасту, насипаємо борошно, вливаємо склянку води, перемішуємо все, щоб не залишилося борошняних грудочок, і солимо соус за смаком. Вибираємо в мультиварці режим «Гасіння», встановлюємо час 25 хвилин і готуємо бефстроганов під кришкою.
Почувши звуковий сигнал, можна відкривати кришку і подавати готову страву до столу. Приємного всім апетиту!