Рецепт Бефстроганов з свинини фото

Бефстроганов з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Класичний рецепт приготування бефстроганов передбачає яловичину. Але в окремих випадках можна приготувати з свинини. Тим більше свинина м'якше і швидше готується.

Кількість порцій: 8
  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Солодка гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець, сіль, лавровий лист - За смаком
бефстроганов з свинини - фото крок 1
1. Промити м'ясо і трохи обсушити його. Нарізати на шматки товщиною в 1, 5 см. Добре відбити шматки. У цьому випадку м'ясо швидше прожариться і буде м'якше.
бефстроганов з свинини - фото крок 2
2. Кожен шматок м'яса нарізати на довгі брусочки. Додати за смаком солі і перцю. Відставити м'ясо години на два, щоб воно замаринувалося.
бефстроганов з свинини - фото крок 3
3. В цей час приготуємо для нашого м'яса смачний соус. У сковороді розтопити 1 столову ложку вершкового масла. Додати в нього борошно і добре обсмажити, поки борошно не потемніє. Влити в борошно дві склянки бульйону і добре перемішати, щоб не було грудочок. Коли бульйон закипить, додати гірчицю, сметану і томатну пасту. Можна покласти кілька горошин запашного перцю. Розтопити в іншій сковорідці масло, що залишилося і обсмажити замариноване м'ясо, поки не зарум'яниться. Дрібно порізати цибулю і додати в м'ясо. М'ясо з цибулею викласти в готовий соус, перемішати. Зменшити вогонь і тушкувати приблизно 30 хвилин. До такого м'яса дуже добре підійде картопляне пюре.

Схожі рецепти