Рецепт Бефстроганов з печінки фото

Бефстроганов з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любіть експерименти на кухні? Тоді пропоную вашій увазі бефстроганов з печінки - варіація на тему класичного і улюбленого багатьма страви.

Субпродукти досить універсальні, адже з них можна приготувати незліченну кількість страв. Одне з них - бефстроганов з печінки. Можна використовувати будь-яку печінку, адже вона буде гаситься і стане неймовірно ніжною.

  • Печінка - 600 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції та сухі трави - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
бефстроганов з печінки - фото крок 1
1. Простий рецепт бефстроганов з печінки починається з підготовки печінки. Для початку її необхідно вимити і очистити від плівок, якщо такі є. Нарізати тонкими смужками і вимочити в молоці або злегка підсоленій воді хвилин 15-20.
бефстроганов з печінки - фото крок 2
2. Печінка промити під проточною водою. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти. Потім відправити на сковороду печінку.
бефстроганов з печінки - фото крок 3
3. Обсмажувати печінку 25-30 хвилин до золотистої скоринки.
бефстроганов з печінки - фото крок 4
4. Тим часом очистити і нарізати цибулину. На сковороду з обсмаженою печінкою відправити цибулю. Додати сіль, перець і спеції за смаком.
бефстроганов з печінки - фото крок 5
5. Печінка з цибулею смажити на середньому вогні до тих пір, поки цибуля не стане золотистим. За цей час потрібно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками помідор. Свіжу зелень також вимити, обсушити й подрібнити. У сковороду з практично готової печінкою відправити помідор і зелень. Все ретельно перемішати. Накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 10 до повної готовності. Перед подачею бефстроганов з печінки в домашніх умовах можна прикрасити свіжою зеленню. Подавати можна як самостійне страви або з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти