Щука смажена
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої щуки.
Опис приготування:
Смажену щуку добре подавати зі смаженою або відвареною картоплею, картопляним пюре, сметанним або рибним соусом, вареними овочами (зеленим горошком, цвітною капустою) або салатом зі свіжих овочів.
Приготування:
Очистити щуку, обрізати хвіст і голову і нарізати на скибочки. Посолити щуку, скропити лимоном і дати постояти протягом 10-15 хвилин. Розігріти олію у великій сковороді. Обваляти шматочки щуки в борошні і обсмажити в олії до золотистої скоринки з обох сторін. Готову рибу викласти на блюдо на листя салату, прикрасити шматочками лимона і зеленню. Відразу ж подавати.
- Щука - 1 штука(800-900 г)
- Соняшникової олії - 4-5 Ст. Ложок
- Листя салату - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Петрушка, кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Мука - За смаком
Приготування:
Очистити щуку, обрізати хвіст і голову і нарізати на скибочки. Посолити щуку, скропити лимоном і дати постояти протягом 10-15 хвилин. Розігріти олію у великій сковороді. Обваляти шматочки щуки в борошні і обсмажити в олії до золотистої скоринки з обох сторін. Готову рибу викласти на блюдо на листя салату, прикрасити шматочками лимона і зеленню. Відразу ж подавати.