Ємеліна щука
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт такий щуки підкупив мене своєю простотою, так як давно хотіла приготувати фаршировану рибу, але побоялася перший раз брати складний рецепт. Щука вийшла дуже ніжною і ароматною. Раджу!
Ємеліна щука - відмінна фарширована рибка. Ділюся рецептом, як приготувати таку смакоту. Я готувала її в перший раз і можу точно сказати -все вийшло, і результатом я задоволена на всі 100 відсотків. Так як щука сама по собі вона суха, тому для соковитості додала вершкове масло, а фарш я брала курячий. Якщо у вас буде фарш пожирнее, масло можна не класти. Звичайно, спеції можна покласти будь-які, які вам подобаються, але на мій смак чебрець, обсмажену цибулю і кріп - саме те до фаршированої риби. У мене була щука з розрізаним черевцем, в наступний раз хочу спробувати шкурку цілком (панчохою). Головний секрет - рибу потрібно трохи відбити, тоді шкурка дуже легко знімається. Красиво прикрасьте перед подачею - адже це царський блюдо гідно тільки найефектнішого "виходу" на ваш стіл.
- Щука - 1 штука
- Фарш - 300 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Хліб - 2 скибочки
- Кріп сушений - 1 щіпка
- Чебрець сушений - 1 щіпка
- Зелена цибуля сушений - 1 Чайна ложка
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Лимон - 3 скибочки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок (для обжарки)
- Куряче яйце - 1 штука
- Вода - 3 Ст. Ложки