Рецепт Фарширована щука фото

Фарширована щука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Щука
На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Блюдо для королівського столу! Смак просто приголомшливий, а як красиво це виглядає.

Кількість порцій: 3-4
  • Щука - 700 грам
  • Хліб - 100 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 150 грам
  • Відварений рис - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - - За смаком
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
фарширована щука - фото крок 1
Почистити щуку (черево НЕ розпорювати і не видаляти плавники), відокремити голову, видалити зябра.
фарширована щука - фото крок 2
Обережно зняти шкуру, вона повинна злазити легко (якщо акуратно підрізати ножем від м'яса по колу).
фарширована щука - фото крок 3
Відрубати кісточку у підставі хвоста. Видалити нутрощі з риби.
фарширована щука - фото крок 4
Відокремити м'ясо від кісточок.
фарширована щука - фото крок 5
Розмочити білий хліб в молоці.
фарширована щука - фото крок 6
М'ясо пропустити через м'ясорубку кілька разів. Подрібнити в блендері хліб і цибулю.
фарширована щука - фото крок 7
Дрібно нарізати зелень.
фарширована щука - фото крок 8
Змішати цибулю, м'ясо, хліб, зелень і рис. Додати сіль і перець за смаком.
фарширована щука - фото крок 9
Розбити 1 яйце.
фарширована щука - фото крок 10
Ретельно все перемішати.
фарширована щука - фото крок 11
Заправити щуку начинкою, акуратно, щоб шкура не лопнула.
фарширована щука - фото крок 12
Викласти рибу на фольгу злегка змащену олією, прикріпити голову.
фарширована щука - фото крок 13
Промазати майонезом.
фарширована щука - фото крок 14
Загорнути рибу у фольгу. Помістити в духовку. Запікати при 180 C протягом 1 годину.
фарширована щука - фото крок 15
Блюдо прикрасити по своєму смаку.

Схожі рецепти