Рецепт Щука, фарширована по-єврейськи фото

Щука, фарширована по-єврейськи
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Щука
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Ви любите свіжу рибу? тоді дізнайтеся, як приготувати щуку, фаршировану по-єврейськи. Це дивовижна риба на овочевій подушці нікого не залишить байдужим, адже вона соковита і ситна, а головне - смачна.

Смужки шкіри потрібно робити приблизно три сантиметри завширшки і десять сантиметрів в довжину. Це потрібно, щоб потім обкрутити котлетки шкірою, створюючи при цьому ефект фаршированої риби.

Дуже смачно їсти цю ніжну щуку з молодим відвареною картоплею або картопляним пюре з вершками і смаженою цибулею.

  • Щука велика - 1 штука (близько 700 грамів)
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Манна крупа - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
щука, фарширована по-єврейськи - фото крок 1
Щуку очистіть від шкіри, збережіть смужки шкіри. М'ясо риби акуратно відокремте від кісток. Дрібні кісточки дістаньте за допомогою пінцета. Покладіть м'ясо в блендер, перемеліть його в ніжний фарш.
щука, фарширована по-єврейськи - фото крок 2
Додайте до м'яса манну крупу і пів чайної ложки солі. Також в фарш додайте крупно мелений чорний перець за смаком. Залиште фарш на 20 хвилин, щоб манна крупа розбухла.
щука, фарширована по-єврейськи - фото крок 3
Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте великими кільцями. Морква теж очистіть і наріжте товстими кільцями (близько 2 сантиметрів завтовшки). В казані розігрійте рослинне масло, викладіть на дно цибулю і моркву. З фаршу сформуйте котлетки, оберніть їх шкірою щуки. Покладіть котлетки в казан на овочі.
щука, фарширована по-єврейськи - фото крок 4
Таку "фаршировану" рибу потрібно запікати в казані під закритою кришкою. Час приготування становить близько тридцяти хвилин. Готову рибу можна посипати тертим сиром і подати з зеленню.

Схожі рецепти