Рецепт Щука, фарширована по-єврейськи фото

Щука, фарширована по-єврейськи
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Щука
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 50 хв.

Ви любите свіжу рибу? тоді дізнайтеся, як приготувати щуку, фаршировану по-єврейськи. Це дивовижна риба на овочевій подушці нікого не залишить байдужим, адже вона соковита і ситна, а головне - смачна.

Опис приготування:

Смужки шкіри потрібно робити приблизно три сантиметри завширшки і десять сантиметрів в довжину. Це потрібно, щоб потім обкрутити котлетки шкірою, створюючи при цьому ефект фаршированої риби.

Дуже смачно їсти цю ніжну щуку з молодим відвареною картоплею або картопляним пюре з вершками і смаженою цибулею.

  • Щука велика - 1 штука (близько 700 грамів)
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Манна крупа - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
щука, фарширована по-єврейськи - фото крок 1
Щуку очистіть від шкіри, збережіть смужки шкіри. М'ясо риби акуратно відокремте від кісток. Дрібні кісточки дістаньте за допомогою пінцета. Покладіть м'ясо в блендер, перемеліть його в ніжний фарш.
щука, фарширована по-єврейськи - фото крок 2
Додайте до м'яса манну крупу і пів чайної ложки солі. Також в фарш додайте крупно мелений чорний перець за смаком. Залиште фарш на 20 хвилин, щоб манна крупа розбухла.
щука, фарширована по-єврейськи - фото крок 3
Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте великими кільцями. Морква теж очистіть і наріжте товстими кільцями (близько 2 сантиметрів завтовшки). В казані розігрійте рослинне масло, викладіть на дно цибулю і моркву. З фаршу сформуйте котлетки, оберніть їх шкірою щуки. Покладіть котлетки в казан на овочі.
щука, фарширована по-єврейськи - фото крок 4
Таку"фаршировану" рибу потрібно запікати в казані під закритою кришкою. Час приготування становить близько тридцяти хвилин. Готову рибу можна посипати тертим сиром і подати з зеленню.

Схожі рецепти