Рецепт Рибні котлети по-єврейськи фото

Рибні котлети по-єврейськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морква, Часник, Цибуля, Щука
ПП рецепти
На обід, На вечерю, Корисний обід, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Котлети

Рибні котлети по-єврейськи - інтерпретація на тему гефтіле фіш. Всім любителям риби сподобається це смачне і соковите блюдо. Котлети будемо гасити в бульйоні з овочами, цей прийом зберегти ніжність фаршу

Рибні котлети по-єврейськи можна подавати в якості закуски, а також як основне блюдо. Ніжні рибні котлетки з овочами і зеленню виходять дуже соковитими. Для фаршу можна використовувати будь-яку рибу або навіть фарш з декількох видів риби, але мені найбільше подобається пісна щука. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати такі котлетки швидко і просто з філе щуки. Смачного!

  • Філе щуки - 2 кілограма
  • Морква - 7 штук(5 шт. - для бульйону і 2 шт. - для фаршу)
  • Цибуля - 5 штук(2 шт. - для фаршу і 3 шт. - для бульйону)
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Сухарі - 1/2 склянки
  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки(1 шт. - для фаршу і 1 шт. - для бульйону.)
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка(1/2 немає. L. - для фаршу, 1/2 немає. L. - для бульйону)
рибні котлети по-єврейськи - фото крок 1
Філе щуки пропустіть через м'ясорубку. Додайте обсмажену цибулю і сухарі.
рибні котлети по-єврейськи - фото крок 2
Морквину і петрушку помийте і дрібно наріжте. Додайте до фаршу.
рибні котлети по-єврейськи - фото крок 3
Додайте спеції і гарненько все перемішайте.
рибні котлети по-єврейськи - фото крок 4
Зваріть бульйон. Опустіть в каструлю з водою овочі, спеції і проваріть 30-40 хвилин.
рибні котлети по-єврейськи - фото крок 5
З фаршу сформуйте котлети.
рибні котлети по-єврейськи - фото крок 6
Складіть котлети в деко, прикрасьте кружечком моркви, влийте бульйон і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Схожі рецепти