Рибні котлети по-єврейськи
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети по-єврейськи - інтерпретація на тему гефтіле фіш. Всім любителям риби сподобається це смачне і соковите блюдо. Котлети будемо гасити в бульйоні з овочами, цей прийом зберегти ніжність фаршу
Рибні котлети по-єврейськи можна подавати в якості закуски, а також як основне блюдо. Ніжні рибні котлетки з овочами і зеленню виходять дуже соковитими. Для фаршу можна використовувати будь-яку рибу або навіть фарш з декількох видів риби, але мені найбільше подобається пісна щука. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати такі котлетки швидко і просто з філе щуки. Смачного!
- Філе щуки - 2 кілограма
- Морква - 7 штук(5 шт. - для бульйону і 2 шт. - для фаршу)
- Цибуля - 5 штук(2 шт. - для фаршу і 3 шт. - для бульйону)
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1/2 пучка
- Сухарі - 1/2 склянки
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки(1 шт. - для фаршу і 1 шт. - для бульйону.)
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка(1/2 немає. L. - для фаршу, 1/2 немає. L. - для бульйону)
Філе щуки пропустіть через м'ясорубку. Додайте обсмажену цибулю і сухарі.
Морквину і петрушку помийте і дрібно наріжте. Додайте до фаршу.
Додайте спеції і гарненько все перемішайте.
Зваріть бульйон. Опустіть в каструлю з водою овочі, спеції і проваріть 30-40 хвилин.
З фаршу сформуйте котлети.
Складіть котлети в деко, прикрасьте кружечком моркви, влийте бульйон і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.