Рецепт Баклажани по-єврейськи фото

Баклажани по-єврейськи
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Баклажан
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

Не знаю, чому цей рецепт так називають, але виходить дуже смачно, а це головне. З вибраних інгредієнтів готується прекрасна баклажанная закуска, нагадує по консистенції паштет.

Опис приготування:

Ділюся з вами до непристойності простим рецептом приготування баклажанів по-єврейськи. Баклажан запікаємо цілком, витягуючи з нього м'якоть. Luk Arima, яйця варимо в круту. Змішуємо всі в блендері, заправляємо спеціями. От і все. Цей паштет є прекрасною закускою до чого завгодно. Хай щастить!

  • Баклажан - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйця - 3 штуки (варені)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
баклажани по-єврейськи - фото крок 1
Цибулю дрібно ріжемо і смажимо на вершковому маслі до золотистого кольору.
баклажани по-єврейськи - фото крок 2
Баклажан цілком запікаємо в духовці до м'якості. Серединку витягаємо ложкою, шкурку - в сміття.
баклажани по-єврейськи - фото крок 3
Цибуля, баклажанну м'якоть і очищені яйця перемішуємо в блендері до однорідності. Сіль і перець - за смаком.
баклажани по-єврейськи - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти