Баклажани по-єврейськи
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чому цей рецепт так називають, але виходить дуже смачно, а це головне. З вибраних інгредієнтів готується прекрасна баклажанная закуска, нагадує по консистенції паштет.
Ділюся з вами до непристойності простим рецептом приготування баклажанів по-єврейськи. Баклажан запікаємо цілком, витягуючи з нього м'якоть. Luk Arima, яйця варимо в круту. Змішуємо всі в блендері, заправляємо спеціями. От і все. Цей паштет є прекрасною закускою до чого завгодно. Хай щастить!
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки (варені)
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Цибулю дрібно ріжемо і смажимо на вершковому маслі до золотистого кольору.
Баклажан цілком запікаємо в духовці до м'якості. Серединку витягаємо ложкою, шкурку - в сміття.
Цибуля, баклажанну м'якоть і очищені яйця перемішуємо в блендері до однорідності. Сіль і перець - за смаком.
Смачного!