Рецепт Фарширована куряча шийка по-єврейськи фото

Фарширована куряча шийка по-єврейськи
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Птах, Курка
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Фаршировані

Коли ви збираєтеся покликати багато гостей до себе за святковий стіл, то варто підготувати кілька смачних закусок. Мабуть, вони грають дуже важливу роль під час довгоочікуваного застілля.

Тому я завжди маю під рукою кілька цікавих рецептів нарівні з простими. Нижче я описала, як приготувати фаршировану курячу шийку по-єврейськи. Що, блюдо робиться нелегко, але якщо пристосуватися, то виходить дуже смачно і сподобається всім вашим гостям.

  • Куряча шкура - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Куряча печінка - 100 грам
  • Курячі пупки - 100 грам
  • Курячі сердечка - 100 грам
  • Курячий жир - 80 грам
  • Бульйон - 50 мілілітрів
  • Манька - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 1
Курячу шкіру слід залишити цілою, пошивши по всьому периметру і залишивши один отвір у шиї для начинки.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 2
Цибуля чистий, подрібніть і пропассеруйте на маслі. Змішайте його з яйцями, манкою, сердечками, жиром, печінкою, пупками, сіллю і перцем.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 3
Фарш залийте бульйоном. Перемішайте.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 4
Наповніть фаршем шкуру через отвір. Потім зашейте його.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 5
Шийку на марлі опустіть в теплий бульйон. Варіть її, постійно перевертаючи з боку на бік.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 6
Готуйте курку протягом години. Потім дістаньте її, накрийте кришкою і залиште до повного охолодження. Приємною дегустації!

Схожі рецепти