Рецепт Фарширована куряча шийка по-єврейськи фото

Фарширована куряча шийка по-єврейськи
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Курка
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Коли ви збираєтеся покликати багато гостей до себе за святковий стіл, то варто підготувати кілька смачних закусок. Мабуть, вони грають дуже важливу роль під час довгоочікуваного застілля.

Опис приготування:

Тому я завжди маю під рукою кілька цікавих рецептів нарівні з простими. Нижче я описала, як приготувати фаршировану курячу шийку по-єврейськи. Що, блюдо робиться нелегко, але якщо пристосуватися, то виходить дуже смачно і сподобається всім вашим гостям.

  • Куряча шкура - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Куряча печінка - 100 грам
  • Курячі пупки - 100 грам
  • Курячі сердечка - 100 грам
  • Курячий жир - 80 грам
  • Бульйон - 50 мілілітрів
  • Манька - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 1
Курячу шкіру слід залишити цілою, пошивши по всьому периметру і залишивши один отвір у шиї для начинки.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 2
Цибуля чистий, подрібніть і пропассеруйте на маслі. Змішайте його з яйцями, манкою, сердечками, жиром, печінкою, пупками, сіллю і перцем.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 3
Фарш залийте бульйоном. Перемішайте.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 4
Наповніть фаршем шкуру через отвір. Потім зашейте його.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 5
Шийку на марлі опустіть в теплий бульйон. Варіть її, постійно перевертаючи з боку на бік.
фарширована куряча шийка по-єврейськи - фото крок 6
Готуйте курку протягом години. Потім дістаньте її, накрийте кришкою і залиште до повного охолодження. Приємною дегустації!

Схожі рецепти