Щука, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний і незвичайний рецепт приготування щуки, фаршированої грибами, сподобається всім любителям рибних цікавих закусок. Виходить блюдо з ніжним смаком і цікавою подачею! Спробуйте!
Ділюся з вами простим рецептом щуки, фаршированої грибами. Виходить блюдо ніжне і соковите одночасно, і дуже оригінальне! Так що всім тим, хто обожнює своїх гостей приємно дивувати і шокувати, без такої рибки на святковому столі точно не обійтися! рекомендую!
- Щука - 1 штука (велика)
- Оливки - 15 штук
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Кнопка - 2 скибочки
- Молоко - 0.5 склянки
- Печериці - 250 грам
- Спеції - За смаком
1. Гриби ріжемо на половинки і обсмажити на рослинному маслі. Сіль - за смаком.
2. Гриби дістаємо, обсмажити моркву кубиками.
3. Тепер в блендері подрібнити рибне філе, цибуля, розмочений у воді або молоці батон, яйце, зелень за смаком, лимонний сік, спеції. Коли маса стане однорідною - додаємо кубики моркви, шматочки грибів і оливки.
4. Фаршируємо щуку, і випікаємо 40-50 хвилин при 160 градусах в духовці. Остужаем, нарізаємо і подаємо!