Рецепт Щука, фарширована грибами фото

Щука, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Гриби , Печериці , Щука
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Оригінальний і незвичайний рецепт приготування щуки, фаршированої грибами, сподобається всім любителям рибних цікавих закусок. Виходить блюдо з ніжним смаком і цікавою подачею! Спробуйте!

Опис приготування:

Ділюся з вами простим рецептом щуки, фаршированої грибами. Виходить блюдо ніжне і соковите одночасно, і дуже оригінальне! Так що всім тим, хто обожнює своїх гостей приємно дивувати і шокувати, без такої рибки на святковому столі точно не обійтися! рекомендую!

  • Щука - 1 штука (велика)
  • Оливки - 15 штук
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Печериці - 250 грам
  • Спеції - За смаком
щука, фарширована грибами - фото крок 1
1. Гриби ріжемо на половинки і обсмажити на рослинному маслі. Сіль - за смаком.
щука, фарширована грибами - фото крок 2
2. Гриби дістаємо, обсмажити моркву кубиками.
щука, фарширована грибами - фото крок 3
3. Тепер в блендері подрібнити рибне філе, цибуля, розмочений у воді або молоці батон, яйце, зелень за смаком, лимонний сік, спеції. Коли маса стане однорідною - додаємо кубики моркви, шматочки грибів і оливки.
щука, фарширована грибами - фото крок 4
4. Фаршируємо щуку, і випікаємо 40-50 хвилин при 160 градусах в духовці. Остужаем, нарізаємо і подаємо!

Схожі рецепти