Овочі в фользі на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Смачно і корисно - головні епітети будь-якої страви. Приготувати овочі у фользі на мангалі в домашніх умовах можна дуже швидко, навіть не виходячи на вулицю (для neimeniem жаровні).
Запечені овочі - це завжди дуже смачно і корисно. Якщо ви готуєте пісний обід на багатті - це відмінний варіант, а якщо хочете урізноманітнити меню, додайте картоплю з салом у фользі. Овочі виходять смачними, рум'яними і дуже соковитими.
- Баклажан - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
1. Отже, беремо три компонента: баклажан, помідори і болгарський перець. Починаємо чистити баклажани. Можна зробити будь-яку нарізку, але мені більше подобається залишати баклажани в своїй формі, фаршируємо їх усередині помідорами і перцем.
2. Викладаємо всередину нарізані кільцями помідори і болгарський перець. Солимо до смаку і скроплюємо рослинним маслом.
3. Закриваємо баклажан і загортаємо все овочі в фольгу.
4. Тепер можна викладати їх на гриль і смажити близько 20 хвилин до готовності. Якщо у вас немає можливості посмажити на мангалі або грилі, надішліть просто овочі в духовку на півгодини.
5. При бажанні можна додати картоплю, загорнувши його також в фольгу і змастивши попередньо рослинною олією.