Рецепт Запечені овочі у фользі фото

Запечені овочі у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Відмінний варіант для гарнір до м'яса - це овочі. Особливо смачно виходить, якщо їх запекти. Дивимося рецепт запечених овочів в фользі і запам'ятовуємо!

Опис приготування:

Овочі не тільки корисні в свіжому вигляді, але і в запеченому. Їх можна готувати і на грилі, і жаровні. Легко готувати їх в духовці. Для приготування запечених овочів в фользі можна використовувати не тільки перераховані вище овочі. За бажанням додайте моркву, цукіні або ще якісь овочі. Дивимося рецепт.

  • Баклажан - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 4 щіпки
  • Перець - 2 щіпки
запечені овочі у фользі - фото крок 1
Баклажани помийте, поріжте кубиками, приправити сіллю, дайте вийти гіркоти.
запечені овочі у фользі - фото крок 2
Помідори ріжемо часточками, а перець шматочками.
запечені овочі у фользі - фото крок 3
Додати сіль, поперчіть, додайте масла. Викладіть в фольгу або в форму для випікання. Запікаємо хвилин 20-35 до готовності.
запечені овочі у фользі - фото крок 4
Перевіряємо готовність зубочисткою. Наші запечені овочі у фользі готові! Смачного!

Схожі рецепти