Запечені овочі у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для гарнір до м'яса - це овочі. Особливо смачно виходить, якщо їх запекти. Дивимося рецепт запечених овочів в фользі і запам'ятовуємо!
Овочі не тільки корисні в свіжому вигляді, але і в запеченому. Їх можна готувати і на грилі, і жаровні. Легко готувати їх в духовці. Для приготування запечених овочів в фользі можна використовувати не тільки перераховані вище овочі. За бажанням додайте моркву, цукіні або ще якісь овочі. Дивимося рецепт.
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 4 щіпки
- Перець - 2 щіпки
Баклажани помийте, поріжте кубиками, приправити сіллю, дайте вийти гіркоти.
Помідори ріжемо часточками, а перець шматочками.
Додати сіль, поперчіть, додайте масла. Викладіть в фольгу або в форму для випікання. Запікаємо хвилин 20-35 до готовності.
Перевіряємо готовність зубочисткою. Наші запечені овочі у фользі готові! Смачного!