Рецепт Запечені овочі шматочками фото

Запечені овочі шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це прекрасний гарнір до м'яса або риби. Смачні та ароматні овочі, запечені в духовці, будуть мати гарний вигляд на вашому столі.

Опис приготування:

Чудовий гарнір до м'яса або риби. Поріжте великими шматками цибулю, морква і буряк, очистіть часник. Приготуйте соус з меду, масла, лимонного соку і спецій. Замаринуйте овочі в соусі, складіть їх в рукав і відправте на 35 хвилин в духовку. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!

  • Морква - 3-4 штук
  • Буряк - 2-3 штук
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
запечені овочі шматочками - фото крок 1
Очистіть цибулю і часник, вимийте буряк і морква. Всі овочі поріжте великими шматками на 3-4 частини.
запечені овочі шматочками - фото крок 2
Приготуйте соус: змішайте мед, оливкова олія, лимонний сік, сіль і чебрець.
запечені овочі шматочками - фото крок 3
Змішайте з соусом лук, часник і морква.
запечені овочі шматочками - фото крок 4
Потім замаринуйте в соусі буряк.
запечені овочі шматочками - фото крок 5
Всі овочі складіть в рукав, відправте в розігріту до 190 градусів духовку і запікайте протягом 35 хвилин. Подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Схожі рецепти