Запечені овочі шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Це прекрасний гарнір до м'яса або риби. Смачні та ароматні овочі, запечені в духовці, будуть мати гарний вигляд на вашому столі.
Чудовий гарнір до м'яса або риби. Поріжте великими шматками цибулю, морква і буряк, очистіть часник. Приготуйте соус з меду, масла, лимонного соку і спецій. Замаринуйте овочі в соусі, складіть їх в рукав і відправте на 35 хвилин в духовку. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!
- Морква - 3-4 штук
- Буряк - 2-3 штук
- Цибуля - 2-3 штук
- Голівка часнику - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Очистіть цибулю і часник, вимийте буряк і морква. Всі овочі поріжте великими шматками на 3-4 частини.
Приготуйте соус: змішайте мед, оливкова олія, лимонний сік, сіль і чебрець.
Змішайте з соусом лук, часник і морква.
Потім замаринуйте в соусі буряк.
Всі овочі складіть в рукав, відправте в розігріту до 190 градусів духовку і запікайте протягом 35 хвилин. Подавайте на стіл в гарячому вигляді.