Рецепт Тушковані овочі шматочками фото

Тушковані овочі шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Капуста, Картопля, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для цього рецепта підійдуть будь-які сезонні овочі. Сьогодні я буду гасити кабачки, помідори, капусту, картопля і цибуля.

Легкий рецепт для дієтичного або пісного столу. Всі овочі очищаються і ріжуться шматочками, складаються в мультиварку і гасяться до готовності.

  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 400 грам
  • Помідор - 150 грам
  • Капуста - 200 грам
  • Болгарський перець - 1-2 штук
  • Цибуля - 3 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
  • Масло рослинне рафіноване - За смаком
  • Зелень - За смаком
тушковані овочі шматочками - фото крок 1
Підготуйте овочі. Вимийте їх і очистіть.
тушковані овочі шматочками - фото крок 2
Всі овочі порізати приблизно однаковими шматочками.
тушковані овочі шматочками - фото крок 3
Овочі перемішайте, приправити сіллю, додайте улюблені спеції. Полийте трохи маслом. Для дієтичного столу масло зовсім виключіть.
тушковані овочі шматочками - фото крок 4
Складіть овочі в каструлю мультиварки і включіть режим" Каша", час 45 хвилин.
тушковані овочі шматочками - фото крок 5
Тушковані овочі шматочками готові! приємного!

Схожі рецепти