Тушковані овочі шматочками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для цього рецепта підійдуть будь-які сезонні овочі. Сьогодні я буду гасити кабачки, помідори, капусту, картопля і цибуля.
Легкий рецепт для дієтичного або пісного столу. Всі овочі очищаються і ріжуться шматочками, складаються в мультиварку і гасяться до готовності.
- Кабачок - 1 штука
 - Картопля - 400 грам
 - Помідор - 150 грам
 - Капуста - 200 грам
 - Болгарський перець - 1-2 штук
 - Цибуля - 3 штуки
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Морква - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Італійські трави - За смаком
 - Масло рослинне рафіноване - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

Підготуйте овочі. Вимийте їх і очистіть.

Всі овочі порізати приблизно однаковими шматочками.

Овочі перемішайте, приправити сіллю, додайте улюблені спеції. Полийте трохи маслом. Для дієтичного столу масло зовсім виключіть.

Складіть овочі в каструлю мультиварки і включіть режим" Каша", час 45 хвилин.

Тушковані овочі шматочками готові! приємного!