Тушковані овочі шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Для цього рецепта підійдуть будь-які сезонні овочі. Сьогодні я буду гасити кабачки, помідори, капусту, картопля і цибуля.
Легкий рецепт для дієтичного або пісного столу. Всі овочі очищаються і ріжуться шматочками, складаються в мультиварку і гасяться до готовності.
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 400 грам
- Помідор - 150 грам
- Капуста - 200 грам
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Масло рослинне рафіноване - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте овочі. Вимийте їх і очистіть.
Всі овочі порізати приблизно однаковими шматочками.
Овочі перемішайте, приправити сіллю, додайте улюблені спеції. Полийте трохи маслом. Для дієтичного столу масло зовсім виключіть.
Складіть овочі в каструлю мультиварки і включіть режим" Каша", час 45 хвилин.
Тушковані овочі шматочками готові! приємного!