Рецепт Овочі, тушковані в сметані фото

Овочі, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Покажу вам, як приготувати овочі, тушковані в сметані, з галушками з картоплі. Приголомшливо ситне вегетаріанське блюдо, яке наситить краще, ніж будь-яке м'ясо. Спробуйте самі і переконайтеся!

Це вегетаріанський варіант страви, але якщо вам хочеться додати м'ясо, то сюди ідеально підійдуть копчені сосисочки або ковбаски. М'ясо потрібно додавати буквально за одну-дві хвилини до сметани.

В цілому склад овочів тут ви цілком можете варіювати на свій розсуд.

  • Картопляне пюре - 4 Ст. Ложки (відварену картоплю, розім'ятий з молоком або вершковим маслом)
  • Паприка - 2 штуки (червона, зелена)
  • Печериці - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Паприка сушена - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Томатний соус - 3 Ст. Ложки
овочі, тушковані в сметані - фото крок 1
Насамперед розігрійте в сковороді олію і обсмажте дрібно нарізану цибулю до прозорого кольору.
овочі, тушковані в сметані - фото крок 2
Печериці ріжемо пластинками, часник подрібнюємо. Додаємо ці інгредієнти, а також томатний соус, паприка, сіль за смаком в сковороду. Тушкуємо все 10 хвилин.
овочі, тушковані в сметані - фото крок 3
Картопляне пюре змішуємо з борошном і отримуємо однорідне тісто. З нього скачаємо невеликі кульки.
овочі, тушковані в сметані - фото крок 4
Потім додаємо в наше рагу сметану, перемішуємо, протушіваем хвилину.
овочі, тушковані в сметані - фото крок 5
І в самому кінці додаємо наші картопляні кульки (галушки), перемішуємо і тушкуємо все хвилин 5. Подавайте блюдо гарячим!

Схожі рецепти