Рецепт Овочі, тушковані в вершках фото

Овочі, тушковані в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Капуста, Вершки
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей цікавий рецепт приготування овочів, тушкованих у вершках - для вас! Вийде дуже цікаве блюдо: ніжні овочі з сосисками в вершковому кремі, а зверху - апетитна сирна скоринка! смачно!

Розповідаю, як приготувати овочі, тушковані в вершках в домашніх умовах. Смачне, соковите і ніжне виходить страва. Мені особливо подобається різниця в структурах: під "шапкою" з запеченого ароматного сиру знаходиться делікатне і м'яке поєднання овочів з сосисками. До речі, якщо любите більш насичений смак - додайте замість звичайних сосисок мисливські ковбаски, отримаєте особливий "копчений" аромат!

  • Картопля - 8 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершки - 500 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Сосиски - 4-5 штук
  • Кольорова капуста - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сир твердий - 100 грам
  • Помідори - 2-3 штук
овочі, тушковані в вершках - фото крок 1
1. Сосиски ріжемо кружальцями, картоплю - кубиками, цибуля, морквину і інші овочі - довільно, але не дуже крупно.
овочі, тушковані в вершках - фото крок 2
2. В режимі "жарка" обсмажити до золотистого кольору цибулю на рослинній олії. Вливаємо потім вершки і доводимо до кипіння. Далі закладаємо всі овочі і доливаємо воду, щоб вона трохи не досягала до верху овочів.
овочі, тушковані в вершках - фото крок 3
3. Ось приблизно так повинна рідина покривати овочі. Додамо спеції за смаком, закриваємо кришкою. В режимі "гасіння" готуємо 40 хвилин. Коли картопля вже готова, посипаємо рясно сиром, додамо шматочки помідорів, і в режимі "випічка" виставимо таймер на 15-20 хвилин.
овочі, тушковані в вершках - фото крок 4
4. Ось така виходить сирна скоринка! А блюдо під нею - ніжне, делікатне і шалено смачне!

Схожі рецепти