Овочі, тушковані з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з овочами - це відмінний варіант для ситної вечері або обіду. Блюдо виходить смачним, живильним і нагодує всю сім'ю. Обов'язково прочитайте рецепт, як приготувати овочі, тушковані з м'ясом.
Для приготування можна використовувати і комбінувати різні овочі, в тому числі і використовувати різне м'ясо (курку, індичку, свинину, яловичину та інше). Блюдо виходить яскравим, барвистим і дуже вітамінним, його можна подавати як окремо, так і в поєднанні з рисом або гречкою. Готову страву прикрашаю зеленню і подаю до столу гарячим.
- Індичка - 0, 7 кілограма
- Цибулина - 2 штуки
- Перець салатний - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Гарбуз - 350 грам
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Часник - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Кріп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Соняшникова олія - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і мелений перець - За смаком
- Вода - 350 мілілітрів
1. Підготовляю все овочі, мою і очищаю їх, нарізаю все дрібним кубиком і розкладаю по мисках, Не змішуйте.
2. Зелень і стебла селери мою, витираю паперовим рушником і дрібно подрібнюю.
3. Філе індички мою і нарізаю невеликим кубиком. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю в неї соняшникова олія, на розпечену поверхню відправляю м'ясо, яке потім злегка обсмажую до появи скоринки.
4. Після того як індичка придбала золотисту скориночку, додаю гарбуз, цибулину, морквину, перемішую все і готую 7-10 хвилин.
5. Потім додаю перець, половину дрібно нарубаного часнику, меленого перцю і готую ще 7 хвилин на середньому вогні.
6. Вливаю воду, додаю за смаком сіль, лавровий лист, після закипання роблю середній вогонь і тушу ще 10 хвилин.
7. Додаю майже всю дрібно посічену зелень, часник, що залишився, накриваю кришкою, вимикаю плиту і залишаю на 10 хвилин, після чого подаю до столу, прикрасивши зеленню, що залишилася.