Рецепт Овочі, тушковані з м'ясом фото

Овочі, тушковані з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо з овочами - це відмінний варіант для ситної вечері або обіду. Блюдо виходить смачним, живильним і нагодує всю сім'ю. Обов'язково прочитайте рецепт, як приготувати овочі, тушковані з м'ясом.

Опис приготування:

Для приготування можна використовувати і комбінувати різні овочі, в тому числі і використовувати різне м'ясо (курку, індичку, свинину, яловичину та інше). Блюдо виходить яскравим, барвистим і дуже вітамінним, його можна подавати як окремо, так і в поєднанні з рисом або гречкою. Готову страву прикрашаю зеленню і подаю до столу гарячим.

  • Індичка - 0, 7 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Перець салатний - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Гарбуз - 350 грам
  • Перець чилі - 1/2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Кріп - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль і мелений перець - За смаком
  • Вода - 350 мілілітрів
овочі, тушковані з м'ясом - фото крок 1
1. Підготовляю все овочі, мою і очищаю їх, нарізаю все дрібним кубиком і розкладаю по мисках, Не змішуйте.
овочі, тушковані з м'ясом - фото крок 2
2. Зелень і стебла селери мою, витираю паперовим рушником і дрібно подрібнюю.
овочі, тушковані з м'ясом - фото крок 3
3. Філе індички мою і нарізаю невеликим кубиком. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю в неї соняшникова олія, на розпечену поверхню відправляю м'ясо, яке потім злегка обсмажую до появи скоринки.
овочі, тушковані з м'ясом - фото крок 4
4. Після того як індичка придбала золотисту скориночку, додаю гарбуз, цибулину, морквину, перемішую все і готую 7-10 хвилин.
овочі, тушковані з м'ясом - фото крок 5
5. Потім додаю перець, половину дрібно нарубаного часнику, меленого перцю і готую ще 7 хвилин на середньому вогні.
овочі, тушковані з м'ясом - фото крок 6
6. Вливаю воду, додаю за смаком сіль, лавровий лист, після закипання роблю середній вогонь і тушу ще 10 хвилин.
овочі, тушковані з м'ясом - фото крок 7
7. Додаю майже всю дрібно посічену зелень, часник, що залишився, накриваю кришкою, вимикаю плиту і залишаю на 10 хвилин, після чого подаю до столу, прикрасивши зеленню, що залишилася.

Схожі рецепти