Тушковані овочі з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Страви в мультиварці готувати зовсім не складно. Вони виходять соковитими і смачними, а головне - корисними. Овочі з м'ясом чудово підійдуть на обід і вечерю. Універсальне блюдо для всієї родини.
Найкорисніші страви виходять в мультиварці. Мабуть, це найпростіший спосіб приготування чого-небудь. Вам практично нічого не доведеться робити. Все ще думаєте, як приготувати тушковані овочі з м'ясом в мультиварці? Тоді читайте цей рецепт!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цвітна капуста - 400 грам
- Помідори - 3 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Сіль, спеції - За смаком
М'ясо промийте, зачистите від жиру і жилок. Наріжте на великі шматки. Очистіть і помийте лук. Також поріжте його крупно. Складіть лук і м'ясо в чашу мультиварки.
Залийте м'ясо з цибулею склянкою води, сіль і poperčite. Гасіть м'ясо дві-три години до повної готовності, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою.
Розділіть цвітну капусту на невеликі суцвіття, промийте їх проточною водою. Томати обдайте окропом, зніміть з них шкірку, вичистіть насіння. Наріжте м'якоть томатів на дольки. Морквину і болгарський перець порубати на смужки. Всі підготовлені овочі додайте до м'яса і тушкуйте ще 20 хвилин.
Подавайте блюдо, посипавши рубаною зеленню.