Рецепт Тушковані овочі з м'ясом в мультиварці фото

Тушковані овочі з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Страви в мультиварці готувати зовсім не складно. Вони виходять соковитими і смачними, а головне - корисними. Овочі з м'ясом чудово підійдуть на обід і вечерю. Універсальне блюдо для всієї родини.

Опис приготування:

Найкорисніші страви виходять в мультиварці. Мабуть, це найпростіший спосіб приготування чого-небудь. Вам практично нічого не доведеться робити. Все ще думаєте, як приготувати тушковані овочі з м'ясом в мультиварці? Тоді читайте цей рецепт!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цвітна капуста - 400 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Сіль, спеції - За смаком
тушковані овочі з м'ясом в мультиварці - фото крок 1
М'ясо промийте, зачистите від жиру і жилок. Наріжте на великі шматки. Очистіть і помийте лук. Також поріжте його крупно. Складіть лук і м'ясо в чашу мультиварки.
тушковані овочі з м'ясом в мультиварці - фото крок 2
Залийте м'ясо з цибулею склянкою води, сіль і poperčite. Гасіть м'ясо дві-три години до повної готовності, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою.
тушковані овочі з м'ясом в мультиварці - фото крок 3
Розділіть цвітну капусту на невеликі суцвіття, промийте їх проточною водою. Томати обдайте окропом, зніміть з них шкірку, вичистіть насіння. Наріжте м'якоть томатів на дольки. Морквину і болгарський перець порубати на смужки. Всі підготовлені овочі додайте до м'яса і тушкуйте ще 20 хвилин.
тушковані овочі з м'ясом в мультиварці - фото крок 4
Подавайте блюдо, посипавши рубаною зеленню.

Схожі рецепти