Рецепт Тушковані овочі в мультиварці фото

Тушковані овочі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Морква, Кабачок, Цибуля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Проста і смачна їжа без олії і без обсмажування. Для тих, хто хоче харчуватися правильно - рецепт тушкованих овочів в мультиварці!

Овочі - це завжди смачно, а тушковані овочі в мультиварці, приготовані за цим рецептом - це ще й корисно. Адже тушковані овочі в мультиварці готуються без масла, вони гасяться у власному соку. Такі овочі можуть бути самостійною стравою, а можуть подаватися, як гарнір до м'яса. Набір овочів ви можете змінювати відповідно до свого смаку або вмісту холодильника. А готувати цю страву - одне суцільне задоволення., нарізали овочів, закинули в розумну машину і все. Мультиварка - незамінний помічник на кухні, особливо для тих, кому постійно не вистачає часу. Успіху і смачної їжі вам!

  • Кабачки - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука (за смаком)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Спеції або сухі трави - 2 щіпки
тушковані овочі в мультиварці - фото крок 1
Якщо у вас молодий кабачок - просто моєму його, відрізаємо кінчики і нарізаємо невеликими кубиками. З старого кабачка необхідно очистить шкірку і видалити насіння. Потім нарізати. Викладаємо кабачки в мультиварку.
тушковані овочі в мультиварці - фото крок 2
Очищаємо баклажан від шкірки і нарізаємо кубиками. Викладаємо поверх кабачків.
тушковані овочі в мультиварці - фото крок 3
Чистимо моркву і нарізаємо невеликими тонкими шматочками. Відправляємо в мультиварку.
тушковані овочі в мультиварці - фото крок 4
Перець очищаємо від насіння і нарізаємо. Відправляємо в компанію до інших овочів.
тушковані овочі в мультиварці - фото крок 5
Лук очищаємо і нарізаємо. Помідори миємо і теж нарізаємо. Відправляємо все в мультиварку. Додаємо сіль і спеції. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим "гасіння" хвилин 40. Воду не додаємо! !!

Схожі рецепти