Тушковані овочі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Проста і смачна їжа без олії і без обсмажування. Для тих, хто хоче харчуватися правильно - рецепт тушкованих овочів в мультиварці!
Овочі - це завжди смачно, а тушковані овочі в мультиварці, приготовані за цим рецептом - це ще й корисно. Адже тушковані овочі в мультиварці готуються без масла, вони гасяться у власному соку. Такі овочі можуть бути самостійною стравою, а можуть подаватися, як гарнір до м'яса. Набір овочів ви можете змінювати відповідно до свого смаку або вмісту холодильника. А готувати цю страву - одне суцільне задоволення., нарізали овочів, закинули в розумну машину і все. Мультиварка - незамінний помічник на кухні, особливо для тих, кому постійно не вистачає часу. Успіху і смачної їжі вам!
- Кабачки - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука (за смаком)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Спеції або сухі трави - 2 щіпки
Якщо у вас молодий кабачок - просто моєму його, відрізаємо кінчики і нарізаємо невеликими кубиками. З старого кабачка необхідно очистить шкірку і видалити насіння. Потім нарізати. Викладаємо кабачки в мультиварку.
Очищаємо баклажан від шкірки і нарізаємо кубиками. Викладаємо поверх кабачків.
Чистимо моркву і нарізаємо невеликими тонкими шматочками. Відправляємо в мультиварку.
Перець очищаємо від насіння і нарізаємо. Відправляємо в компанію до інших овочів.
Лук очищаємо і нарізаємо. Помідори миємо і теж нарізаємо. Відправляємо все в мультиварку. Додаємо сіль і спеції. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим "гасіння" хвилин 40. Воду не додаємо! !!