Рецепт Овочі, тушковані в горщику фото

Овочі, тушковані в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Капуста , Картопля , Бобові , Квасоля , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тушковані овочі - це дуже смачно і корисно! Овочі, приготовані в горщиках, мають неповторний смак і, що найголовніше, зберігають більше корисних речовин, ніж приготовані на сковороді.

Опис приготування:

Пропоную вам оцінити рецепт овочів, тушкованих в горщиках! Таке блюдо відрізняється своїми корисними властивостями і низькою калорійністю, тому підійде як любителям здорового харчування, так і людям, бажаючим скинути вагу.

  • Кольорова капуста - 100 грам
  • Спаржева квасоля - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Картопля - 3-4 штук
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції для овочів - За смаком
овочі, тушковані в горщику - фото крок 1
1. Картопля очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
овочі, тушковані в горщику - фото крок 2
2. Цвітну капусту промиваємо і поділяємо на суцвіття. Можна порізати її дрібніші. Злегка солимо і перчимо.
овочі, тушковані в горщику - фото крок 3
3. Потім кружечками нарізаємо моркву.
овочі, тушковані в горщику - фото крок 4
4. Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями.
овочі, тушковані в горщику - фото крок 5
5. Стручки спаржевої квасолі розрізаємо наполовину.
овочі, тушковані в горщику - фото крок 6
6. Тепер викладаємо в горщик кольорову капусту, картопля, морква, цибуля, спаржеву квасолю. Потім солимо, перчим. Можна також додати улюблені спеції для овочів і лавровий лист. Вливаємо олію і перемішуємо вміст горщиків.
овочі, тушковані в горщику - фото крок 7
7. Заливаємо в кожен горщик по 1/3 склянки окропу. Відправляємо горщики з овочами в духовку і тушкуємо 40-50 хвилин при температурі 200 градусів.
овочі, тушковані в горщику - фото крок 8
8. Тушковані овочі готові! Посипаємо блюдо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти