Овочі, тушковані в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт порадує любителів легких овочевих страв. Овочі приготуємо в молоці, вони будуть ароматними і наповненими смаком. Трохи сиру і часник додадуть готовому блюду неповторний аромат.
Для приготування можна використовувати свіжі або заморожені овочі. Молоко надає овочам насичений смак, а сир і часник наповнюють блюдо ароматом. Кількість овочів корегуйте на свій смак. По бажанню, можна додати спаржу, горох або брюссельську капусту.
- Картопля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Брокколі - 100 грам
- Кольорова капуста - 100 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сир - 20 грам (твердий)
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - За смаком

Підготуємо інгредієнти.

Невелику моркву нарізаємо кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі.

Додаємо картоплю і готуємо, періодично помішуючи, 10-15 хвилин.

Далі додаємо болгарський перець, кольорову капусту і брокколі.

Додаємо молоко і сіль. Готуємо під кришкою на малому вогні близько 7 хвилин.

За пару хвилин до готовності додаємо часник і чорний перець.

Овочі, тушковані в молоці готові. Викладаємо їх на плоску тарілку і посипаємо тертим сиром. Смачного!