Рецепт Овочі, тушковані в молоці фото

Овочі, тушковані в молоці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.

Цей рецепт порадує любителів легких овочевих страв. Овочі приготуємо в молоці, вони будуть ароматними і наповненими смаком. Трохи сиру і часник додадуть готовому блюду неповторний аромат.

Опис приготування:

Для приготування можна використовувати свіжі або заморожені овочі. Молоко надає овочам насичений смак, а сир і часник наповнюють блюдо ароматом. Кількість овочів корегуйте на свій смак. По бажанню, можна додати спаржу, горох або брюссельську капусту.

  • Картопля - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Брокколі - 100 грам
  • Кольорова капуста - 100 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Сир - 20 грам (твердий)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - За смаком
овочі, тушковані в молоці - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
овочі, тушковані в молоці - фото крок 2
Невелику моркву нарізаємо кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі.
овочі, тушковані в молоці - фото крок 3
Додаємо картоплю і готуємо, періодично помішуючи, 10-15 хвилин.
овочі, тушковані в молоці - фото крок 4
Далі додаємо болгарський перець, кольорову капусту і брокколі.
овочі, тушковані в молоці - фото крок 5
Додаємо молоко і сіль. Готуємо під кришкою на малому вогні близько 7 хвилин.
овочі, тушковані в молоці - фото крок 6
За пару хвилин до готовності додаємо часник і чорний перець.
овочі, тушковані в молоці - фото крок 7
Овочі, тушковані в молоці готові. Викладаємо їх на плоску тарілку і посипаємо тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти