Гриби тушковані в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами класичним рецептом того, як приготувати гриби тушковані в вершках. Він нескладний і робиться швидко. Ідеально підходить до пасти, рису або деяким м'ясних страв.
Здається, що таке звичайне сусідство в страві грибів і картоплі не може принести всій смакової палітри, але, додавши соус все відразу змінюється. Окрім того, що це і так ситно, так ще стає і досить вишукано. До такого гарніру легко звикнути через те, що він досить просто готується.
- Картопля - 8 штук
- Печериці - 400 грам
- Вершки 35% - 300 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля почистіть, помийте і наріжте скибочками в 2-3мм.
Гриби наріжте слайсами.
У сковороді розігрійте масло. Покладіть в неї картопля. Додайте перець, сіль. Перемішайте картоплю декілька разів, щоб вона повністю була в маслі.
В цей же час на іншій сковороді розігрійте столові ложки олії і покладіть в неї гриби. Додати сіль.
Chesnok чистий, подрібніть. Додайте його до картоплі разом з вершками. Зменшіть вогонь і тушкуйте 5 хвилин.
Промийте і дрібно нарубати петрушку. Всипте її до картоплі. І також додайте гриби. Все перемішайте і тушкуйте до готовності.
Гасіть до повної готовності картоплі. Смачного!