Рецепт Тушковані гриби в мультиварці фото

Тушковані гриби в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Гриби
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Не має значення, печериці, Лісіцкі, Боровик, опеньки або гливи - тушковані грибочки це відмінне блюдо, яке люблять абсолютно всі, ну а приготувати його в мультиварці простіше простого, самі спробуйте.

Я думаю, кожен, хто хоч раз гасив гриби, знає, що зробити це на сковороді або в каструлі зовсім не складно, а я пропоную ще більше спростити цю задачу і зробити тушковані гриби в мультиварці в домашніх умовах. Останнім часом я практично все готую в своїй маленькій помічниці, адже в ній, як мені здається, будь-яку страву виходить смачніше і ароматний, і цей простий рецепт тушкованих грибів в мультиварці не став винятком. Приготовлені таким способом грибочки виходять дуже соковитими і ідеально поєднуються з будь-яким гарніром, подайте їх з картоплею або макаронами, і ваші домашні скажуть вам спасибі за таке частування.

  • Гриби - 500 грам (тут печериці)
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Вершки - 100-150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 30-50 мілілітрів (для смаження)
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
тушковані гриби в мультиварці - фото крок 1
Отже, очищаємо від бруду і промиваємо гриби під проточною водою, великі печериці розрізаємо навпіл, дрібні залишаємо цілими.
тушковані гриби в мультиварці - фото крок 2
Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо.
тушковані гриби в мультиварці - фото крок 3
Тепер наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і включаємо режим "випічка" з 20 хвилин. Викладаємо в чашу цибулю, смажимо його 5 хвилин до золотистого кольору, потім додаємо гриби, продовжуємо смажити все, періодично помішуючи. Коли режим закінчиться, вливаємо в чашу вершки, додаємо сіль і спеції, вибираємо режим "гасіння" і встановлюємо час 30 хвилин.
тушковані гриби в мультиварці - фото крок 4
Готові грибочки виходять шалено смачними, а вершки загустевают і перетворюються в ароматний соус. Їжте із задоволенням і приємного апетиту!

Схожі рецепти