Гриби тушковані з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Завжди, чуєте, завжди майте на увазі десяток гарнірів під різне м'ясо і рибу. Неправильне додаток може зіпсувати основне блюдо. Не кажучи вже про те, що просто переб'є його смак.
І якщо вам здається, що в гарячому блюді варто звернути увагу тільки на головний інгредієнт, то це не так. Не треба прибирати на задній план гарнір. Він не повинен бути нудним. Наприклад, я вам пропоную дізнатися, як приготувати гриби тушковані з овочами. Це досить оригінальний рецепт, який здається обивательським.
- Білокачанна капуста - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Помідори консервовані - 4 штуки
- Гриби мариновані - 200 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 5 штук
- Сік консервованих помідорів - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля помийте, почистіть і наріжте кубиками. Капусту промийте і наріжте. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
У чашу мультиварки викладіть шарами цибулю, перець горошком, лавровий лист. Потім - картопля і очищені від шкірки помідори, які попередньо дрібно наріжте.
Зверху покладіть капусту і влийте сік помідорів. Поставте режим мультиварки на "гасіння" протягом однієї години.
Для 5 хвилин до готовності додайте до інгредієнтів гриби, подрібнений зелений лук, сіль і перець. Смачного!