Рецепт Кабачки, тушковані з овочами фото

Кабачки, тушковані з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Кабачки прекрасно сусідять з будь-якими овочами, надаючи їм соковитість. До того ж, це дуже корисний овоч. Пропоную рецепт, як приготувати кабачки, тушковані з овочами. Смачно і ситно!

Опис приготування:

Влітку така легка страва запросто зможе замінити вам вечерю чи обід, воно дуже корисне, смачне і низькокалорійне. Рослинна олія можна і зовсім прибрати, кабачки від цього не постраждають. Також овочі, приготовані таким чином, можна подавати і як гарнір. Буде теж дуже смачно!

  • Кабачок - 1-2 штук(1 великий або 2 маленьких)
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Капуста - 200 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
кабачки, тушковані з овочами - фото крок 1
1. Насамперед підготуємо всі необхідні продукти. Овочі як слід промийте під проточною водою.
кабачки, тушковані з овочами - фото крок 2
2. Кабачки нарізаємо кубиками середнього розміру. Якщо овоч молодий і його шкірка тонка, можна її залишити. Якщо ж шкірка тверда, обов'язково її видаліть.
кабачки, тушковані з овочами - фото крок 3
3. Капусту дрібно шаткуємо.
кабачки, тушковані з овочами - фото крок 4
4. Окремо подрібнюємо цибулю, часник і морква. Морква я нарізаю маленькими брусочками, часник - пластинками, а цибуля - четвертькольцами.
кабачки, тушковані з овочами - фото крок 5
5. Складаємо кабачки з овочами в мультиварку, додаємо сіль і спеції, томатну пасту і масло рослинне. Перемішуємо. Тушкуємо все разом 35 хвилин.
кабачки, тушковані з овочами - фото крок 6
6. Кабачки готові. При подачі прикрашаємо страву зеленню. Смачного!

Схожі рецепти