Кабачки, тушковані з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки прекрасно сусідять з будь-якими овочами, надаючи їм соковитість. До того ж, це дуже корисний овоч. Пропоную рецепт, як приготувати кабачки, тушковані з овочами. Смачно і ситно!
Влітку така легка страва запросто зможе замінити вам вечерю чи обід, воно дуже корисне, смачне і низькокалорійне. Рослинна олія можна і зовсім прибрати, кабачки від цього не постраждають. Також овочі, приготовані таким чином, можна подавати і як гарнір. Буде теж дуже смачно!
- Кабачок - 1-2 штук(1 великий або 2 маленьких)
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Капуста - 200 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Насамперед підготуємо всі необхідні продукти. Овочі як слід промийте під проточною водою.
2. Кабачки нарізаємо кубиками середнього розміру. Якщо овоч молодий і його шкірка тонка, можна її залишити. Якщо ж шкірка тверда, обов'язково її видаліть.
3. Капусту дрібно шаткуємо.
4. Окремо подрібнюємо цибулю, часник і морква. Морква я нарізаю маленькими брусочками, часник - пластинками, а цибуля - четвертькольцами.
5. Складаємо кабачки з овочами в мультиварку, додаємо сіль і спеції, томатну пасту і масло рослинне. Перемішуємо. Тушкуємо все разом 35 хвилин.
6. Кабачки готові. При подачі прикрашаємо страву зеленню. Смачного!